Slide
Slide
Slide
Slide

Св. Св. Константин и Елена. Курортът “Св. Св. Константин и Елена”, който тази година отбелязва своята 115–годишнина, е домакин на първата по рода си туристическа конференция на травъл блогъри от цялата страна.

Събитието, което се провежда в този час на терасата на ресторант “Монти” в хотел “Астор Гардън”, събра хотелиери и рестьорантьори на бизнес закуска с травел блогъри от цялата страна и постави начало за модерното и съвременно промотиране на дестинация Варна. В срещата участват Иван Портних – кмет на община Варна, Любомир Стамболийски – търговски директор на “Св.св. Константин и Елена” АД, както и д-р Илин Димитров – бивш министър на туризма.

Кметът на Варна Иван Портних поздрави травъл блогърите и домакините за развитието на курорта, който днес е модерна и желана дестинация
Травъл блогърите споделиха интересни моменти и успешни практики в своята работа. Участниците дадоха ценни и актуални съвети на представителите на туристическата индустрия за подобряване на съдържанието си в дигиталното пространство.

“Туризмът е най-доброто лекарство за добро настроение”, сподели организаторът Павлин Косев. Той е категоричен, че бъдещето е на младите, а те са в интернет. Очаква събитието да открои силните страни на Варна като дестинация и това да помогне за по-лесното и модерно представяне на Варна от хора с влияние в интернет.

Травел блогърите говориха със страст за своята професия и споделиха, че в работата си се стараят да бъдат обективни и по автентичен начин да представят дестинациите.

Програмата днес включва разглеждане на забележиттелностите и предимствата на Св. Св. Константин и Елена. Гостите ще посетят един от най-модерните термални центрове в Европа AQUA HOUSE Thermal and SPA, а
в 18:30 ще започне DJ Sunset Beach Session Party с коктейл на плажния бар
The Bay,

В рамките на утрешния ден блогърите ще посетят туристическите обекти на Варна и популярни места за развлечение и културни прояви. Конференцията се реализира от ВАРХ, община Варна и Св. св. Константин и Елена.

Сподели публикацията