Slide
Slide
Slide
Slide

След една седмица на вълнуващи пътувания из някои от най-красивите места в Турция с програмата на Premio Travel „Ликия – Земя на легенди“, в Анталия разговаряме с Николета Иванова от агенция ND Travel. Вечерта преди отпътуването за родна земя е топла и с аромат на море, а Николета с удоволствие се съгласява да отговори на няколко въпроса за читателите на Bgtourism.bg  за своите впечатления от току що завършили инфотур.

– Николета, седем дни отлитат като седем минути в това пълно с толкова хубави емоции пътуване. В него имаше от всичко, лазурно море, срещи с историята на древността, спиращи дъха природни феномени, горещи термални извори. Сподели твоето най-незабравимо преживяване за тези седем дни?
– Трудно ми е да назова само едно конкретно преживяване. Може би разходката ни с лодка по река Далян и уникално красивият плаж Изтузу, до който стигнахме с нея беше едно от най- запомнящите се преживявания.
– Доколко успешна е, според теб, тази комбинация от обогатяващи културата екскурзии с почивка в луксозни морски и СПА хотели?
– Първоначално имах опасения, че разстоянията, които трябва да изминем ще ни дойдат натоварващи, но всъщност интересните разкази на ескурзовода ни накараха да не усетим пътя изобщо. Видяхме страшно много неща, имахме време и за забавления, разходки, спа, море. Обогатихме си историческите познания и видяхме доста значими за световното културно наследство обекти. За мен тази комбинация е отлична.
– Как би описала с едно изречение тази една седмица с програмата на Premio Travel „Ликия – Земя на легенди“?
– Не съм в тази част за първи път и ето, че се върнах пак. Бих го направила отново, защото изпълнените с велика история места, спиращите дъха гледки и уникалната природа определено те печелят завинаги. Тази част на Турция е комбинация от много различен вид преживявания и със сигурност трябва да бъде посетена.
Интервюто взе Кристиан ИВАНОВ
Сподели публикацията