Slide
Slide

Бургас. Палещото слънце, шумът на нежните вълни, топлият пясък под краката Ви – няма нищо по-прекрасно от деня на плажа. Но за много плажуващи намирането на идеалното място за почивка може да бъде трудна задача.

Плажовете често са пренаселени и осигуряването на идеално местоположение може да бъде предизвикателство. Въпреки това, не се притеснявайте повече, тъй като MY SPOT е тук, за да промени играта и да Ви предложи изживяване на плажа без стрес, както никога досега.

Представяме Ви MY SPOT

MY SPOT е иновативна платформа, която има за цел да трансформира начина, по който хората се наслаждават на времето си на плажа. Това е лесна за употреба, богата на функции платформа, която позволява на плажните ентусиасти да резервират предпочитаните от тях плажни места предварително, осигурявайки безпроблемен и приятен ден край брега. Отминаха дните да пристигате рано, за да запазите мястото си, само за да установите, че вече е заето. С MY SPOT можете да планирате предварително, да осигурите идеалното си местоположение на плажа и да извлечете максимума от деня си на слънце.

Celestyal Journey – роди се звезда! Celestyal представя новия си кораб, най-ярката звезда в своя флот

Предимствата на MY SPOT

Гарантирано място на плажа: Едно от най-значимите предимства на използването на MY SPOT е гаранцията, че Вашето плажно място е запазено, преди дори да стъпите на плажа. Вече няма нужда да се притеснявате, да се състезавате с други плажуващи, за да поискате желано място. Само с няколко щраквания върху приложението или уебсайта MY SPOT можете да резервирате своето място доста предварително, гарантирайки на Вас и Вашите приятели или семейство първокласно местоположение за деня.

Спестяващо време удобство: MY SPOT носи несравнимо удобство на плажуващите. Вместо да пристигате на плажа рано, за да си осигурите добро място, можете да пристигнете в свободното си време, знаейки, че Вашето място вече е запазено. Тази функция за спестяване на време Ви позволява да планирате деня си по-ефективно, като Ви дава допълнително време да се насладите на други дейности, да опаковате багажа си за пикник или просто да прекарате спокойна сутрин.

Защо не трябва да посещавате Тюленово (снимки)

Изживяване с възможност за персонализиране: С MY SPOT можете да приспособите Вашето изживяване на плажа според Вашите предпочитания. Платформата предлага карта на плажа, посочваща наличните места с различни удобства, като близост до вода, сянка, тоалетни и други. Имате свободата да изберете място, което отговаря на Вашите предпочитания, което прави деня Ви на плажа наистина персонализиран.

Прозрачно ценообразуване: MY SPOT вярва в прозрачността и предоставянето на справедливи цени на своите потребители. Платформата предлага ясни опции за ценообразуване за различни плажни места, като гарантира, че знаете точно за какво плащате. Това елиминира всякакви изненади или скрити такси в последната минута, допринасяйки за едно приятно и приятно излизане на плажа без стрес.

„Абакс“ стартира записванията за Есен ‘2023 с нови и екзотични дестинации

Социалното дистанциране става лесно: Особено в несигурни времена като пандемии, социалното дистанциране е от решаващо значение. MY SPOT помага за прилагането на социално дистанциране на плажа, като ограничава броя на резервациите на места и гарантира, че плажуващите имат достатъчно пространство, за да поддържат безопасно разстояние от другите.

Осъзнаване на околната среда: MY SPOT се ангажира с устойчивостта на околната среда. Платформата насърчава отговорното поведение на плажа и се застъпва за чисти плажове. Тя също така подкрепя инициативи за минимизиране на отпадъците и защита на морския живот, което я прави екологичен избор за съвестните любители на плажа.

Как работи MY SPOT

Използването на MY SPOT е лесно като един ден на самия плаж. Ето ръководство стъпка по стъпка, за да започнете:

Регистрация: Започнете, като се регистрирате за акаунт в MY SPOT на уебсайта или мобилното приложение. Това е бърз и лесен процес, който изисква основна информация като Вашето име, имейл адрес и парола. Регистрацията и свалянето на приложението ще бъдат достъпни до няколко дни, засега можете да последвате My Spot в социалните мрежи, където цяло лято ще има специални оферти и промоции от плажовете в България!

Открийте наличните места: След като влезете, можете да филтрирате места въз основа на удобства, близост до определени забележителности или популярни атракции. Тази функция Ви позволява да намерите мястото, което идеално отговаря на Вашия идеален плажен ден.

Защо не трябва да посещавате Паничище това лято (снимки)

Изберете своето място: След като намерите желаното място, щракнете върху него, за да видите повече подробности, включително снимки, удобства и цена за деня. Изберете място, което отговаря на Вашите предпочитания и бюджет, и продължете да го резервирате за избраната от Вас дата.

Направете резервация: След като изберете Вашето място, щракнете върху бутона „Резервирайте сега“, който ще Ви отведе до страницата за резервация. Тук ще можете да прегледате подробностите за Вашата резервация, като дата, продължителност и обща цена.

Сигурно плащане: MY SPOT предлага сигурни и удобни опции за плащане. Можете да плащате с кредитни или дебитни карти. Платформата гарантира, че Вашата лична и финансова информация остава безопасна и поверителна.

Потвърждение и QR код: След като завършите плащането си, ще получите имейл за потвърждение или известие, заедно с уникален QR код, свързан с вашата резервация. Този QR код действа като Вашия виртуален плажен билет, като Ви дава достъп до Вашето запазено място в деня на Вашето посещение.

Лято ’23: Започнаха ежедневните полети на „България Еър“ между София и Бургас

Пристигане на плажа: В деня на Вашето плажно приключение пристигнете на плажа в свободното си време и можете да се впуснете в едно незабравимо плажно приключение. Прегърнете свободата на избор, спокойствието на запазено място и радостта от безпроблемното изживяване на плажа.

Тъй като MY SPOT продължава да расте и разширява обхвата си до повече плажове и крайбрежни дестинации, той остава посветен на подобряването на Вашите плажни излети. Удобният за потребителя интерфейс на платформата и ангажиментът към удовлетвореността на клиентите ще продължат да предефинират начина, по който се наслаждаваме на времето си край морето.

Безкрайно лято – новата промоция на Costa Cruises

В непрекъснато променящия се пейзаж на пътувания и отдих, MY SPOT стои като фар за удобство, предлагайки безпроблемно решение за плажуващите. Отминаха дните на пристигане на плажа само за да се намерят заети всички най-добри места. С MY SPOT можете да очаквате без стрес и персонализирано изживяване на плажа всеки път. И така, защо да чакате на опашка за райско кътче, когато можете да го запазите само за Вас? Прегърнете бъдещето на плажния туризъм с MY SPOT, където слънцето, пясъкът и морето се събират в перфектна хармония, готови да ви посрещнат на Вашето мечтано плажно място.

Не пропускайте възможността да промените начина, по който се наслаждавате на плажа – присъединете се към MY SPOT днес и направете всеки плажен ден необикновен. Това можете да направите и преди официалното пускане на платформата като заявите своя Golden Access, чрез който ще получавате специални иферти и промоции цяло лято!

Сподели публикацията