Модерна платформа дава бърз достъп и отстъпки на турагенти и потребители за резервации в над 1 милион хотела в цял свят
Модерна платформа дава бърз достъп и отстъпки на турагенти и потребители за резервации в над 1 милион хотела в цял свят
Slide
Slide
Slide
Slide
София. Туроператорът Planet Travel Center, който се утвърди на българския и на международния пазар с професионализъм и последователна политика, отстояваща най-високите стандарти в туризма, инвестира в своята онлайн платформа и днес предлага на потребителите резервации в реално време за хотели в цял свят.
“Новата платформа е модерна и изключително удобна. Тя улеснява работата не само на нашите партньори, но и на крайните клиенти, които желаят да резервират своите ваканции в цял свят. След 27 години работа ние продължава да усъвършенстваме нашите програми, инвестираме в качествени продукти и в онлайн платформа, която да отговаря на съвременните изисквания на дигиталното пространство. Потребителите влизат в платформата ни, избират дестинация или хотел, датите и тип настаняване, и получават страхотни оферти”, сподели пред Bgtourism.bg собственикът на Planet Travel Center Дарина Стефанова.
Екипът на Bgtourism.bg прави кратка онлайн разходка в обновената B2B платформа, която позволява на потребителите да направят резервации на повече от 1 250 000 хотела в цял свят. Налични са актуални, търсени и желани хотели на всички континенти, а резервациите могат да се правят в реално време.
Дигиталната платформа е с обновена модерна концепция на дизайна, с повече детайли, снимки и информация за хотели и техните удобства. Потребителите са само на един клик от оферта! Платформата позволява онлайн плащане с карта, има възможност и за плащане чрез кредитен лимит и банка. Ваучерът може да достигне до клиентите с логото и контактите на агенцията.
Важно е да се отбележи, че при резервация и плащане с кредитна или дебитна карта получавате автоматично потвърждение на резервацията, както и ваучер за настаняване веднага в реално време по email.
Ако не сте сигурни дали искате да резервирате веднага имате опция да изпратите запитване. Екипът на Планет ще се свърже с вас, за да уточните условията за вашата резервация, както и начина на плащане.
За целта не е необходима регистрация, можете да резервирате като гост, но ако решите можете да се регистрирате и по този начин, за да получавате допълнително отстъпки при повече резервации.
Стефанова посочва, че промоционалните хотели са валидни само и единствено на сайта на Planet Travel Center. Регистрираните потребители ще получават информация по email или при абонамент на бюлетина в сайта.
Едно от сериозните предимства при резервации през www.planet.bg е, че можете да разчитате на контакт с туроператора при евентуални възникнали проблеми с вашата резервация и настаняване. Ако се наложи да напуснете хотела по-рано и по независещи от вас причини винаги можете да разчитате на Planet Travel Center да направи всичко възможно, за да не загубите сумата по остатъка от престоя си или загубата да бъде минимална. Ако сте резервирали хотел с право на анулация и решите да анулирате в срок, сумата по вашата кредитна карта ще бъде възстановена незабавно, споделя от Дарина Стефанова, която на база на своя професионален опит е усъвършенствала онлайн платформата, за да бъде максимално полезна на професионалистите в индустрията и за крайните потребители.
Сподели публикацията