Балчик. Скорост, луксозни коли и море – това не е ежедневна гледка, но на плажа в Балчик вече е най-новата атракция в Европа – бърз автомобил във водите, който е част от услугите на водна база Water Paradise.

През лятото морските ни курорти и населени места предлагат богат набор от забавления и туристически дейности от традиционни до модерни – разходки с джетове, парашут, банани и още много други атракции. Бързата лодка с визия на модерна спортна кола позволява да вдигнете адреналина в морето и да получите още едно ново и интересно преживяване по Черноморието ни.

Новата атракция в Балчик, снимка Bgtourism.bg

Водният Jetcar е с място за двама – шофьор и придружител. Няма врати. Шофьорът и пътникът се качват отстрани. Управлението е подобно на спортен автомобил с волан и педал за ускоряване. Jetcar има два модела с различни конски сили 130/180 hp. Малко дете може да се вози само с придружител.

Защо не трябва да посещавате Тюленово (снимки)

Ще откриете тази неповторима атракция близо до хотел „Мистрал“, пред ресторант „Ел Симпатико“. Цената на атракцията е 150 лева за 15 минути и 260 лева за 30 минути. „Красиво и неповторимо е, защото караме кола по вода“, споделят първите туристи в Балчик, които се възползваха от най-новата услуга по българското Черноморие.
Вижте видеото, на атракцията вече се радват туристите в Дубай, Анталия, Доха и още много топ дестинации.
Сподели публикацията

Официален туристически портал на България | Открий България Нов СПА хотел в Сапарева Баня | 103° Hotel & SPA