Slide
Slide

Руслан ЙОРДАНОВ
Тюленово.
Лятото е тук и всички търсим най-добрите дестинации за почивка – за … истинска почивка, която да е далеч от шума. В България има красиви и съхранени кътчета, които не трябва да посещавате, защото няма да имате възможност за какво да хейтите в социалните мрежи, а това е любимо занимание за голяма част от сънародниците ни, включително и за много медии, които се надпреварват да показват курорти и плажове с празни чадъри и високи сметки у нас. По това време на годината не малко българи се упражняват на гърба на родния си туризъм с остроумия, внушения, мърморене и хейт – превърнали са го в национален спорт в опит да привлекат внимание към себе си.

Не посещавайте Тюленово, защото това тихо и спокойно живописно място е със съхранена природа и билки, които ухаят по това време на годината. Няма да искате да си тръгнете от това китно селце. Намира се в област Добрич – само на 12 км от Шабла и на 30 км от Румъния. Затова и много северни съседи са го преоткрили и обичат да го посещават.

Авантюристите не могат да забравят това място, защото тук има невероятни подводни пещери, гмуркането в тях е като балсам за душата на приключенците.

Много туристи искат да се върнат в Тюленово, след като го посетят заради съхранената природа, спокойствието и вкусната кухня

На това място няма бетон в огромни количества, няма високи сгради и големи хотели. Крайбрежието е идеално за любители на палатките. Близо до Тюленово има къмпинги, които позволяват на любителите на природата да почиват със своите каравани или кемпери. Хотели с ниско строителство и къщи за гости предлагат уют близо до морето.

Не посещавайте това място, защото във вила „Амбра“ рибената супа, мидите натюр, пържената и прясна риба е много, много вкусна. Всяка хапка е истинско изживяване и наслада за небцето.

Готвачът е сериозен конкурент на колегите си от най-прехвалените Мишлен ресторанти по света. И цените са народни! Просто няма да имате повод да хейтите в социалните мрежи, затова е излишно да пътувате до Тюленово.

Защо да избера България за морската си ваканция?

Красива панорама, качествен сервиз и вкусна кухня – лятото в Тюленово е истинско и запомнящо се

Скалният мост в Тюленово е една от най-красивите природни забележителности в България. Това е скален феномен, наподобяващ скална арка между морето и сушата. Не посещавайте това място в Тюленово, защото толкова много ще ви хареса, че пак ще искате да се върнете тук. Е, в България има много такива места, а Тюленово е едно от тях.

Сподели публикацията

Висококачествена Козметика за Здрава Кожа — Dr. Spiller Нов СПА хотел в Сапарева Баня | 103° Hotel & SPA