Slide
Slide
Slide
Slide
Рим. Италианската компания, любимец на българската публика, стартира своята промоция „Безкрайно лято“. Само до 7 август, над 200 отплавания в Средиземно, Арабско и Карибско море ще бъдат на по-ниски, специални цени, които ще зарадват не само любителите на марката, а и тези, които биха опитали круиз за първи път.
Актуални новини за круизи в специализираната рубрика на Bgtourism.bg
Една седмица в Европа на борда на един от трите страхотни кораба на компанията (Smeralda, Toscana, Diadema) започва от едва 399 евро на човек. В Арабско море с удобни отплавания от Абу Даби и Дубай през зимата ще плава Costa Toscana, а круизите започват от 249 евро на човек за по-кратките варианти от 3 дни. Промоционалните оферти включват и по-дълги отплавания за откриватели между 10 и 14 дни на цени от 599 евро на човек.
Подарете си едно специално и незабравимо пътешествие с круиз! Свържете се с вашите туристически агенти, които организират вашите ваканции. Заедно с експертите от CruiseGuru те ще ви предложат най-доброто и мечтано пътуване, в което през деня да откривате нови и автентични дестинации и преживявания, а вечер да се наслаждавате на ароматните коктейли и впечатляващите шоу програми.
Сподели публикацията