Пампорово
Slide
Slide
Slide
Slide

София. Започна гласуването за отличията на XI издание на World Ski Awards. В категорията за най-добър ски курорт на България за 2023 г. са номинирани Банско, Боровец, Пампорово и Витоша.

7 хотела имат номинации за в категорията „Най-добър ски хотел в България“. Това са Aparthotel Lucky Bansko SPA & Relaks, Grand Hotel Bansko, Hotel Orlovetz, Hotel Rila Borovets, Kempinski Hotel Grand Arena Bansko, Premier Luxury Mountain Resort, Yastrebets Hotel Wellness & Spa.

Наградата за бутикови хотели си оспорват Alpin Hotel, Boutique Hotel Iva & Elena, Hotel Musala и Ice Angels Hotel.

Jora, Mila, Diana-Ross, Gella и Stresov са номинациите за най-добра ски хижа на България за 2023 г.

Гласувайте тук за своя фаворит!

16-седмичната надпревара за гласове ще приключи на 13 октомври. Професионалистите в ски индустрията и потребителите на ски от цял свят са поканени да гласуват, за да решат кои са тазгодишните лидери в съответните категории.

World Ski Awards е част от World Travel Awards – престижни награди в туристическата индустрия, които тази година отбелязват своята 30-та годишнина. Стартирали през 2013 г., World Ski Awards имат за цел да повишат стандартите в индустрията на ски туризма, като награждават дестинации и организациите, които са лидери в своята област.

Сподели публикацията