Slide
Slide
Slide
Slide

София. Поли Генова зарадва феновете си с нова лятна песен. Видеото e заснето в края на май в Тунис, като популярната и обичана певица отново се довери на Емералд Травел при избора на красива дестинация. Мащабният международен проект е бил реализиран успешно с местните партньори на българския туроператор “Картаж груп”, научи Bgtourism.bg от Тодорина Миланова – маркетинг мениджър в офиса на българския туроператор.

Песента носи името La Rumba, като за първи път Поли пее на испански. Изпълнението завладяващо комбинира латино и регетон звучене.

Горещите латино ритми на „La Rumba” се допълват от звездното участие на чилийския изпълнител Родриго Ейс. Премиерата на песента беше днес, като тя привличе вниманието на хиляди потребители още в първите часове.

Част от кадрите са направени в пустинята Сахара в края на миналия месец, а заснемането им продължава от ранни зори до късно през нощта. Останалата част от видеоклипа на „La Rumba“ е снимана в стария град на Тунис.

Bgtourism.bg припомя, че в края на октомври 2022 г. Поли засне видеото към новата си песен „Help Me Out“ с изключителното съдействие на Емералд Травел в средиземноморския турски курорт Анталия, който ежегодно привлича хиляди български туристи със своите спиращи дъха гледки и красиви плажни ивици.

Сподели публикацията