Снимки Абакс
Slide
Slide
Slide
Slide

София. В разгара на лятото „Абакс“ лансира нови, различни и екзотични програми до малко познати, но силно желани кътчета по света. Както винаги, целта на туроператора е да направи всяка една дестинация лесно достъпна и достатъчно безопасна за родните туристи, съобщи за Bgtourism.bg Мартина Найденова – маркетинг мениджър в българската компания.

Едно от ексклузивните предложения е Иран – страна предизвикваща интерес заради богатата си история, невероятните паметници, запазили вида си още от времената на Персия и интересната култура на местните. Програмата се осъществява със съдействието на Екатерина Запрянова, без съмнение най-добрият екскурзовод за дестинацията, а в цената от 3 157 лева са включени 9 нощувки в различни градове и посещение на Техеран, Шираз, Язд и още много обекти.

Друга обиколна програма, която също събуди интерес сред много туристи се оказа и „Сърцето на магичните Хималаи – Непал, Мустанг и Бутан“ – район, смятан за родоначалник на будизма и съхранил изключителните си културни и религиозни ценности до наши дни.

„Абакс“ очаква да обслужи над 80 хиляди туристи през 2023 г.

Програмата е в партньорство с Юлиан Ангелов – ерудиран и високо компетентен специалист, които ще смае всеки турист със знанията си за региона, а цените включват 14 нощувки на различни локации и посещение на едни от най-известните забележителности, като Катманду, Чосар и още много други.

„Абакс“ стигат и по-далеч. Един полет и две дестинации, а именно Виетнам и Камбоджа, с обиколна програма, която също не е за изпускане. Цените започват от 4 346 лева, а за 11 нощувки туристите ще могат да се насладят на Ханой, Хой Ан, Ми Сон, Хо Ши Мин, река Меконг и още много забележителности, естествено съпроводени с опитен екскурзовод.

Сред новите предложения на туроператора са включени още САЩ – Източно или Западно крайбрежие, Оман, Пакистан, Република Южна Африка и още много дестинации, които може да откриете на сайта на „Абакс“!

Сподели публикацията