Explora Journeys ще предлага две марки луксозни часовници, Cartier и Panerai, както и магазин за часовници и бижута на Piaget. Магазините ще отворят на борда на Explora I на 17 юли 2023 г., достъпни изключително за гостите на Explora Journeys.
Майкъл Унгерер, главен изпълнителен директор на Explora Journeys, каза: „Радваме се да стартираме това ново луксозно предложение на борда на Explora I. Нашата цел винаги е да предоставим на нашите пътници изключително и незабравимо изживяване и вярваме, че нашите нови луксозни партньори, предлагайки най-доброто в швейцарското производство на луксозни часовници и фини бижута, ще ни помогне да постигнем тази цел. Нашите гости са претенциозни пътешественици, които очакват най-доброто и ние сме горди, че можем да им предложим пазаруване, което отразява нашия ангажимент към качество, лукс и съвършенство.“
Explora е нов бранд на компанията MSC – по-малки кораби за ексклузивни приключения.
Подарете си едно специално и незабравимо пътешествие с круиз! Свържете се с вашите туристически агенти, които организират вашите ваканции. Заедно с експертите от CruiseGuru те ще ви предложат най-доброто и мечтано пътуване, в което през деня да откривате нови и автентични дестинации и преживявания, а вечер да се наслаждавате на ароматните коктейли и впечатляващите шоу програми.
Актуални новини за круизи в специализираната рубрика на Bgtourism.bg
Сподели публикацията

Официален туристически портал на България | Открий България Нов СПА хотел в Сапарева Баня | 103° Hotel & SPA