Slide
Slide
Slide
Slide
Кранево. Ледената пързалка в Кранево отново посреща посетители, съобщиха от ваканционно селище „Терма вилидж“ пред Bgtourism.bg. През зимните месеци спортната арена беше превърната в игрална зона с много атракции за деца, които традиционно могат да бъдат открити в търговските центрове в големите градове.
„В края на май ледената пързалка отново отвори врати. През лятото ще бъдем домакини на спортни лагери по ледени спортове със спортисти от различни държави. На 15, 16 и 17 септември ще се проведе турнир по хокей на лед „Golden Black Sea Cup“, каза Лада Секова – ПР и маркетинг мениджър на комплекса.
Тя посочи, че ледената пързалка работи всеки ден, без почивни дни, от 08:00 до 20:00. Тя е посещавана както от спортни клубове по кънки на лед и хокей, така и от индивидуалните гости любители.
Свободни часове за любителско пързаляне публикуваме всяка седмица на сайта на ледената пързалка www.blackseaicearena.com и на Фейсбук страницата. Цена на посещение е 20 лв/час за възрастни и 13лв/ час за деца до 12г. Предлагаме на място и наем на кънки: 10лв за възрастни и 7 лв за деца до 12г.
Каране на кънки на лед е подходящо както за възрастни, така и за деца. За начинаещи разполагаме със помощни мечета-опори. Ледената пързалка може да се посещава как-то индивидуално, така и организирано за различен тип събития като тийм билдинг, рожден ден и други.
Ледена пързалка „BLACK SEA ICE ARENA“ – е голям модерен спортен и тренировъчен комплекс с обща площ от 3300 кв.м., покритието на   пързалката е  с естествен лед 60×26 м, както и трибуна за зрители за 400 места.
Сподели публикацията