Slide
Slide
Slide
Slide

Паничище. Много български туристи все още не са избрали къде да почиват това лято, а отпуските чукат на вратата. Екипът на Bgtourism.bg продължава да търси и да представя красивите и тихи дестинации в България, които могат да предложат качествена и пълноценна почивка на своите гости.

Едно от тях е Паничище. Планинският курорт се намира само на 8 км от Сапарева баня. В момента гостите могат да се възползват от атрактивните предложения за настаняване в 103 View Park Hotel & SPA.

Защо не трябва да посещавате Паничище това лято? Панорамата по нищо не отстъпва на Швейцарските Алпи и няма да имате възможност за какво да хейтите в социалните мрежи, а това е любимо занимание за голяма част от сънародниците ни, включително и за много медии, които се надпреварват да показват курорти без туристи и високи сметки. По това време на годината не малко българи се упражняват на гърба на родния си туризъм с остроумия, внушения, мърморене и хейт – превърнали са го в национален спорт в опит да привлекат внимание към себе си.

Защо не трябва да посещавате Тюленово (снимки)

Домакините предлагат спокойствие, грижа, вкусна храна и магични гледки към планината, която зарежда туристите с чист въздух – все неща, за които няма да може да се напишат негативни послания в социалните мрежи. Хотел 103 View Park Hotel & SPA е готов да посрещне летните си гости, като специално за сезона ще зарадва своите посетители с външен топъл басейн, Pool bar и тенис корт.

Освен красивата гледка хотелът разполага с новооткрит външен басейн, който е отопляем и е на принципа на солената електролиза. А, до броени дни всички гости ще могат да се насладят на специално приготвени авторски коктейли на външния ни бар с приятна музика.

Летен кеф в планината, любим хотел в Сапарева баня глези гостите си с ново лятно меню, ароматни коктейли и скай бар с джакузи

„В стремежа си да дадем на гостите си пълноценно изживяване от скоро отворихме и нашия тенис корт, който е на разположение всеки ден, включително и за външни посетители, ракети и топки се предлагат от хотела. Хотелът е подходящ, както за индивидуални туристи, така и за групови мероприятия, ресторантът е с капацитет от 160 места, с панорамна гледка  и съвсем скоро ще зарадва посетителите си с ново лятно меню“, заяви за Bgtourism.bg мениджърът на хотела Радостина Стоймирова.

103 View Park Hotel & SPA има специално предложение до края на юли за резервации от сайта на хотела, всички гости могат да се възползват от – 35 % на избрани помещения. Запознайте се с предложението ТУК.

Сподели публикацията