Златни пясъци/Снимка Руслан Йорданов, Bgtourism.bg
Slide
Slide

София. В България стартира кампанията „Чиста е!“, организирана от хотелиери. Инициативата е на Българската асоциация на професионалистите в мениджмънта на хотели (BAHE). Целта е чрез простичкото и позитивно послание страната ни да покаже на своите партньори и на потенциалните туристи, че нямат основания да се притесняват за качеството на морската вода в България, съобщи пред Bgtourism.bg изпълнителният директор на организацията Георги Дучев.

С кампанията мениджъри и собственици на морски хотели от цялото крайбрежие ще гарантират за чистотата на водата в Черно море, заставайки зад посланието с лицата и имената си. Специално за кампанията е създадена интернет страницата BeautifulBlackSea.com.

Снимка Руслан Йорданов/Bgtourism.bg

Хотелиерите ще изпращат снимки през летния активен сезон. Те ще се снимат в обичайното си работно облекло или униформа, стъпили в чистата морска вода, на плажа. Организаторите ще поставят надписи на няколко езика, след като получат снимката, а след това ще я разпространяват в онлайн пространството. На фотографията ще присъстват и имената на съответния мениджър, неговата длъжност, името на хотела му и датата, на която е направена снимката. Получени са вече и първите снимки.

Сподели публикацията