Slide
Slide

Нови 10 горещи точки по света ще посетим сега, за да се запознаем с още 10 хотела, които хотелиерската индустрия очаква с нетърпение да отворят врати през 2020 година. С тях ще сверим часовника си за луксозен туристически продукт. Това не са просто хотели, а впечатляващи места, където гостите могат да създават специални спомени. Няма да губим повече време, защото Лондон ни очаква, за да разкрие първото си предложение от нашата впечатляваща селекция.

The Londoner

Необичайна нова сграда в сърцето на лондонския West End, този 350-стаен имот ще бъде една от най-дълбоките сгради в света (има шест подземни нива), когато ще отвори през юни. Спа център и бар на покрива ще разнообразят вашия престой.

J.K. Place Paris

Париж е първият хотел с тази марка извън Италия. Изисканият бранд досега бе известен в Рим, Капри и Фирензе, но избра френската столица за своята нова луксозна дестинация. Разположен в бивше европейско консулство, хотелът с 29 стаи ще почете корените си, като предложи на своите гости топъл италиански сервиз. Френската марка Sisley ръководи СПА центъра.

Montage Healdsburg

Град Хийлдсбърг в окръг Сонома (щата Калифорния, САЩ) ни сюрпризира с това предложение – лукс сред природата. 130 места за настаняване в стил бунгало се вливат безпроблемно в имот с площ 258 декара. На разположение на гостите ще е Спа център с площ 11 500 квадратни метра и ресторант, в който ще е истинска кулинарна наслада в стил „Вкусът на Франция среща Калифорния“.

Mauna Lani, Auberge Resorts Collection

Покрай величествения бряг на Кона палмите се огъват над блестящи рибарски къщички. Веднъж царски войници са дошли тук да почиват и да се възстановят. Днес този скрит оазис е дом на Мауна Лани – въплъщение на древна мъдрост и модерен лукс. Нека този мощен рай ви подмлади и презареди. Открийте значението на „охана“ – хавайската дума за семейство.

Four Seasons Resort and Residences Napa Valley

Потопете преживяванията в първото курортно място на Напа в работеща винарна (под надзора на уважавания винар Томас Ривърс Браун). Участвайте в процеса на винопроизводството, вкусете дегустации или обядвайте в стаята с бъчвите. След това се оттеглете в модерните си помещения в стил селска къща, оборудвани с хладилник за вино, уютна камина и терасa.

One&Only Mandarina, Riviera Nayarit

Сгушен в мексиканската джунгла покрай бял пясък, този One & Only се влива с пейзажа със своите 104 дървени къщи върху дървета и скали. Всички вили имат частни басейни.

Le Guanahani, St. Barts

Ураганът Ирма унищожи Карибското Сен Тропе, но има големи планове за връщането на неговия туристически блясък – още през октомври 2020 година! Очаквайте нови предложения, включително апартаменти на плажа, открита зона с безкраен басейн, детски клуб с образователни програми и ресторант с панорамна гледка към остров. СПА центърът ще въведе нови процедури и фитнес зала.

Zadún, a Ritz-Carlton Reserve, Los Cabos

Този хотел е достоен носител на името Ritz-Carlton: дизайнерите са заложили стаите да бъдат от дърво и камък, допълнени с ръчно изработено мексиканско изкуство и текстил, скрито място сред пустинните дюни. Тук попадате в истински СПА свят.

Cheval Blanc Paris

Cheval Blanc изгради своята луксозна репутация на плажовете на Сейнт Бартс и в  ски курорта Куршевел, но сега веригата се разраства и е готова да Ви посрещне в първия си хотел в градска обстановка. Намира се близо до Пон Ньоф – най-старият запазен мост на Сена в Париж. Ще има ресторант Arnaud Donckele, Dior Spa Cheval Blanc и стаи с гледка към Сена.

Nobu Hotel London Portman Square

През пролетта в Лондон ще отвори врати вторият едноименен хотел на известния японски готвач Нобу Мацухиса и филмовите звезди Робърт Де Ниро и Меир Тепер. Елегантният и семпъл хотел ще предложи основния японски-перуански фузионен ресторант заедно с 249 места за настаняване, в които архитектите са вложили своето вдъхновение.

20-те най-очаквани хотела в света, отварящи през 2020 година (1 част)

Разгледайте възможностите за рекламно и информационно присъствие в новинарски сайт №1 за туризъм в България ТУК

Сподели публикацията