One & Only Portonovi, Montenegro
Slide
Slide

Всички искаме промяна след Нова година. Луксозната хотелиерска индустрия не се различава. Секторът повече от всякога е готов да ни докаже, че най-доброто като настаняване все още не е дошло до най-капризните клиенти, които обичат да пътуват и избират най-доброто. Следващата година вече е пълна с голям и впечатляващ списък с недвижими имоти, който включва нови хотели от сърцето на голям град до винен регион с девствена природа. Всички са готови да предложат блясък, уют и да заредят с много любов своите гости. Ние вече избрахме за вас 20 горещи точки, които ще представим в две части. Струва си да ги посетите, ако обичате да пътувате.

Capella Bangkok

Марка, която предлага излъскани и запомнящи се преживявания в Азия и Европа от 2002 г. насам, Capella разширява обхвата си до Банкок в началото на 2020 г. със 101-апартаменти и вили, които ще включват четири стилни варианта за хранене, спа център на Auriga и безброй магически гледки над река Чао Прая.

Four Seasons Hotel Bangkok At Chao Phraya River

Дестинация Банкок ще бъде като магнит за богатите туристи. Този хотел също е разположен до река като Capella Bangkok, и със същия собственик. Това 299-стайно чудо поражда собствена вълна от очаквания преди началото на 2020 г. Един поглед върху зашеметяващите закрити и открити обществени пространства – седем места за хранене и пиене, както и безкраен басейн на реката.

Six Senses New York

Необходимо е отново да обърнете глави към Манхатън, ако обичате тази дестинация. Излишно е да казваме, че със своя изискан дизайн на кулата, съвременни стилове и завидно местоположение между High Line и река Хъдсън, шестте сетива – зрение, слух, обоняние, вкус, осезание и равновесие, в Северна Америка ще имат малки проблеми с получаването на внимание Ви, когато този хотел отвори през 2020 г.

Pendry West Hollywood

Вече имате нова причина да се помотаете в западен Холивуд и най-вече на булевард Сънсет. Този хотел предлага 149 самостоятелно проектирани студиа по дизайн на Martin Brudnizki, имотът ще предлага 40 резиденции на Pendry, басейн на покрива, място за забавление на живо, боулинг и др.

Virgin Hotels Las Vegas

Оставаме в Съединените щати, където Ричард Брансън прекарва много от времето си, опитвайки се да измисли как да вкара хората в други орбити. Начинание като това чудо, изпълнено с умиление, ни уверява, че краката му все още са здраво стъпили на земята. След като Hard Rock Hotel and Casino се затварят през февруари, пространството ще бъде презастроено с 1 500 стаи, 60 000 квадратни метра игрални зали и 5-акра зона с басейн. Този проект вече спечели нашите очи, а защо не и нашето шесто чувство за късмет в Града на хазарта.

Four Seasons Hotel Tokyo at Otemachi

Отиваме на другия край на света – Токио. Със 193 стаи и апартаменти, извисяващи се в облаците (хотелът заема шест етажа от 39-етажна сграда), пет кралски ресторанти и барове, както и СПА център на последния етаж, е достоен за новата кралица в столицата на Япония, която ще бъде втора от веригата хотели Четири сезона. Първият в Марунучи се явява по-скоро като бутиков имот.

Bulgari Hotel Paris

С дизайнерско име като „Булгари“ марката не може да предложи нищо, което да не е достойно да носи думата шик. Италианската луксозна марка дебютира в Париж през 2020 г. със 76-стаен хотел на Авеню Джордж V, който ще очарова своите гости веднага щом видят ресторанта, бара или дворната градина, достойна за … Instagram.

The Langham Residence, Nymphenburg, Munich

Рекламиран е като резиденция, но наскоро освеженият имот от 490 декара може да бъде вашият царствен дом, далеч от дома Ви, но непосредствено до Мюнхен. Дебютирайки през февруари, тази триетажна баварска красавица ще се похвали с четири спални, три всекидневни, две винарски изби, домашно кино, асансьор и великолепно озеленени градини в комплект с книжка с разкази с гледки към Нимфенбургския дворец.

100 Princes Street

Базираната в Обединеното кралство колекция на Red Carnation Hotel прави своя дебют в Шотландия с обновяването и повторното откриване на този бивш клуб за частни членове в Единбург. Докато много неща все още не са известни за бъдещия бутиков адрес (отваряне в края на 2020 г.), ние знаем, че непрекъснатите гледки към известния градски замък ще станат стандарт.

One & Only Portonovi, Montenegro

One & Only Portonovi, Montenegro

Нашето пътуване днес със звездната колекция от хотели, които ще отворят през 2020 година приключва на едно от най-красивите места в Черна гора – Boka Bay. Базираната в Дубай компания One&Only Resorts стъпва в тази балканска държава, за да разкрие великолепието на Адриатическо море с най-новия си и модерен проект с шест басейна с гледка към планината, четири обособени места за хранене и пиене, както и впечатляващи интериори, вдъхновени от Венеция. Сега се насладете на видеото от красивата местност в Черна гора и се заредете с търпение за колекцията от 10 нови хотела, която ще поднесем след 24 часа.

Разгледайте възможностите за рекламно и информационно присъствие в новинарски сайт №1 за туризъм в България ТУК

Сподели публикацията