Slide
Slide

Велинград. Илия Кадинов – един от собствениците на новото 5-звездно хотелско бижу във Велинград – Spa Hotel Santé, което ще бъде официално открито на 4 ноември, получи годишната награда „Инвеститор“ на Националното сдружение на общините в Република България.

Той стои зад успешния и утвърден бранд Goto Jewellery and diamonds, а с новото признание той бе удостоен за иновативните и мащабни проекти, които стартира през изминалите две години в община Велинград.

На 4 ноември официално откриват Spa Hotel Santé, Димитър Рачков ще забавлява гостите на Нова година

Община Велинград номинира Кадинов, а управителният съвет на НСОРБ го обяви за победител с разнородните и големи инвестиции във Велинград с изграждането на петзвезден спа хотел, културно-атракционен център „ВелиЛенд“ с най-голямото цирково шапито в България и СПА хотел с ветеринарна клиника за домашни любимци “Симба“.

Наградата в категория „Инвеститор в средна община“ бе връчена официално г-н Кадинов от зам.-председателя и член на УС на НСОРБ и кмет на община Димитровград Иво Димов и от Радослав Ревански – кмет на община Белица и член на УС на Сдружението.

Емералд Травел с чартърни почивки на остров Мавриций през зимата

Сподели публикацията