Slide
Slide

Велинград. 5-звездният хотел Maxi Park Hotel & Spa във Велинград бе удостоен с поредното голямо признание. World Luxury Hotel Awards обяви, че голямата награда в категорията Luxury Destination Hotel ще отпътува за СПА столицата на Балканите и се присъжда на професионалния екип на хотела.

„Тази награда служи като признание за постоянен ангажимент към отличните постижения в хотелиерството и изключителните постижения в международната луксозна хотелиерска индустрия. World Luxury Hotel Awards удостоверява участието на Maxi Park Hotel & Spa в наградите за 2022 г. и ги поздравява за това постижение“, съобщават организаторите на престижните награди.

В същото време домакините се подготвят за предстоящите Коледни и Новогодишни празници. В ход са резервациите не само за корпоративни коледни мероприятия, но и за семейни тържества.

Елица Тодорова ще бъде специален гост на Коледа, а за настроенито ще се погрижи и Компакт Дуо. За най-малките гости е организирана детска анимация, а Дядо Коледа ще изненада най-послушните през годината с подаръци.

С богата и интересна програма хотел Maxi Park Hotel & Spa ще посрещне 2023 г. Анелия ще поднесе букета си от хитове на 31 декември, а тържествата ще започнат още от 30 декември, когато с незабравимите и песни ще се включи Орлин Горанов. Раул Торес, Алфредо Торес и Аггелос Марас също ще забавляват гостите на хотела в празничните дни.

За информация и резервации:

hotel@maxivelingrad.com

+359 878 21 88 88

Сподели публикацията