Slide
Slide

Велинград. На 4 ноември официално ще бъде открито новото 5-звездно хотелско бижу в СПА столицата на Балканите – Spa Hotel Santé, съобщи за Bgtourism.bg Илия Кадинов – собственик и съдружник заедно с Димитър Вълчев. Обектът посреща гости във Велинград от средата на август тази година и се радва на голям интерес не само сред българските туристи, но и сред гостите от близки и далечни държави.

Хотелът ще отбележи своята първа Нова година с богата празнична програма. Популярният и обичан актьор и водещ Димитър Рачков ще забавлява гостите на 31 декември заедно с Емилия, Кали и Бенд, както и Александра Панайотова. Ден по-рано Криско ще бъде специален гост, а на 1 януари Калки и Мартина ще поднесат букет от красивите си песни и добро настроение.

Spa Hotel Santé се намира във Велинград и е най-новият 5-звезден хотел в района. Местоположението му е изключително атрактивно, тъй като е в близост до центъра на красивото СПА градче, на пешеходно разстояние от всяка точка на града и в същото време граничи с планина и иглолистни гори. Хотелът е реализиран на над 12 000 кв.м РЗП и разполага със 140 помещения за настаняване, от които 14 апартамента, 8 студиа, 118 стаи, в които може да настани над 600 човека.

Най-модерният медицински център за този район се изгражда в момента. Той ще разполага с 6 различни вида физиотерапии, 2 лекарски кабинета, манипулационна и рехабилитационна. Хотелът има лоби бар, пура бар, 2 ресторанта – стандартен ресторант за гостите на хотела, в който основното помещение е с 220 места и има допълнително отделени още 2 вип зали – със съответно 12 и 24 места, както и прилежаща покривна тераса със 120 места.

София Лорен ще кръсти MSC Seascape на 7 декември в Манхатън, актрисата разкрива любимите си дестинации с круиз

Основният ресторант е с шведска маса, а до края на месец ноември ще отвори врати и новият a-la-cart ресторант със 70 места. Другото уникално стойностно предложение на хотел SANTÉ е и единствената за града виенска сладкарница.

Хотелът разполага с нощен бар с 240 седящи места, който ще бъде отворен за външни посетители. Тук е и най-голямата конферентна зала в тази част на България, която побира около 420 човека на работни маси, 270 човека на банкетни маси, театрална подредба 350 човека, както и правостоящи по време на концерт 550 човека.

Цялата зала е оборудвана с необходимото озвучаване, осветление и мултимедия, за да направи всяко събитие действително успешно. В хотела се намира и най-големият СПА център с 3 външни басейна като единият е с целогодишен достъп и топла минерална вода, както и 2 детски басейна с минерална вода. Вътрешната СПА зона разполага с голям основен басейн, детски басейн, джакузи и акватоничен и контрастен басейн, приключенски душ, парна баня, хамам, 2 сауни, едната от които билкова, солна стая, инфраред сауна, релакс зона, СПА бар и зона за храни и напитки.

InterContinental с международна награда за уелнес центъра си в България

Хотелът допълва СПА изживяването на своите гости с 8 кабинета за традиционни авторски масажи и козметични процедури, изцяло захранени с минерална вода. За семействата с малки деца хотелът разполага с детски кът с аниматори, които да се грижат за безопасното забавление на децата и качествения релакс на техните родители по време на престоя си.

По-големите деца могат да допълнят преживяването си в специално направената тийн зала, предлагащи различни електронни и спортни развлечения.

Отделно от това хотелът предлага с фитнес с всички необходими фитнес уреди за тренировка на цялото тяло. Всички помещения за хотелско настаняване разполагат с комфортни и просторни тераси с маси за релакс и прекрасна гледка към планината. Спа хотел Santé разполага и с единствения за града закрит паркинг на три нива за 46 коли и още един за 18 автомобила.

Сподели публикацията