Slide
Slide

Hexaya Health & Wellness бе удостоен с приза BigSее Tourism Design Award 2022

София. Здравен и уелнес център Hexaya Health & Wellness на хотел InterContinental Sofia бе удостоен с престижната награда BigSее Tourism Design Award 2022. Призът се връчва за високи постижения в сферата на дизайна в Югоизточна Европа, а в надпреварата тази година участваха всички 21 държави от региона. В рамките на тазгодишното издание на конкурса, екслузивният здравен и уелнес център – изграден по дизайн на водещото италианско архитектурно студио Silvia Giannini architetto, бе номиниран в 2 категории – Tourism Design и за най-добър проект в категорията „Grand Prix“ на „Архитектура и дизайн“. Международно жури от 12 водещи европейски дизайнери даде първото място на Hexaya Health & Wellness.

Обявиха InterContinental Sofia за „Водещ хотел в България 2022“

Петзвездният InterContinental Sofia e част от InterContinental Hotels Group (IHG®) – водеща компания в хотелиерската индустрия, с повече от 400 000 служители в над 100 страни. Хотелът в България е собственост на водещата инвестиционна компания „Галакси Инвестмънт Груп“. Той се намира в caмoтo cъpцe нa cтoлицaтa и впечатлява местните и чуждестранни посетители със своя дискретен и елегантен интериор, спиращи дъха гледки, нeпoвтopими ĸyлинapни изживявaния и най-високото ниво на обслужване в единствения по рода си здравен и уелнес център у нас Hexaya Health & Wellness. Последният представлява модерен бизнес-уелнес център с фитнес зала, мокра зона, 5 стаи за процедури, 3 стаи за масажи, релакс зона, сауна, парна баня и емоционален душ.

„Отличието за Hexaya Health & Wellness е поредното признание за най-високото качество на услугите, които екипът на InterContinental Sofia предлага на своите клиенти в България“, сподели Генералният мениджър на InterContinental Sofia Анджело Зукала. „Следвайки международния етикет на бранда, ние предлагаме истинско гостоприемство на всеки гост, като преминаваме отвъд петзвездния стандарт за обслужване и добавяме лично отношение във всеки един момент. Да бъдеш сред най-добрите, повече от 20 пъти за 4 години, е върхът на постиженията в луксозната хотелиерска индустрия и изключителна чест за нас“, допълни той.

Сподели публикацията