Египет / снимка Руслан Йорданов, Bgtourism.bg
Slide
Slide

София. Никак не е рано да помислим накъде ще се отправим за посрещането на Новата 2023 година. Кратко бягство из любимите и впечатляващи европейски дестинации или далечни екзотики с високи температури – в портфолиото на Абакс има за всеки по нещо.

Несъмнено една от най-търсените дестинации за посрещане на предстоящата година си остава Египет заради ниските цени, отличното обслужване и климата, който позволява да отпразнуваме 2023 г. по бански на плажа. Програмите на туроператора са три – All Inclusive почивка в Хургада от София, Пловдив, Варна и Бургас и с цени от 1596 лева, All Inclusive почивка в Шарм ел Шейх от София с цени от 1313 лева и Перлите на Египет – перфектната комбинация между почивка в Хургада и посещение на Кайро от 1555 лева.

Запознайте се с актуалните предложения на Абакс за Египет ТУК!

 

Хургада/снимка Руслан Йорданов, Bgtourism.bg

Друга силно търсена дестинация е Турция, заради мекия морски климат и достъпните цени. От Абакс предлагат почивка в Анталия с 4 или 5 нощувки и полети от София, Пловдив, Варна и Бургас, както и Бодрум с полет от София. Хотелите, на които туроператорът е заложил, са без забележка за изминалия летен сезон и гарантират отлично обслужване, а цените започват от 847 лева.

Посетете Турция с Абакс – актуални предложения!

Несъмнено Тунис също се нарежда сред атрактивните предложения за тази зима с цени от 1 217 лева и вече познатите хотели, част от веригите Vincci, TUI и Steigenberger. Датата е 28 декември, полетът е директен от София, а дестинацията предлага както почивка на плажа, така и много възможности да се докоснете до берберите и запазените декори на Междузвездни войни.

Почивки в Тунис с Абакс – ТУК!

И докато сме на вълна за близки плажни дестинации и директни чартърни полети отправяме поглед и към Йордания – страна, която освен богатствата на Червено море, е дом и на едно от чудесaта на света – Петра. Опциите за избор са две – почивка на плажа или обиколна програма из богатствата на държавата, но което и да изберете, няма да съжалявате. Цените започват от 1285 лева, а на място ще бъдат и най-добрите екскурзоводи, които ще превърнат приказката в реалност.
Ако искате нещо още по-горещо и екзотично, от Абакс предлагат и така желаните Дубай, Малдиви или вече утвърдената дестинация с чартърен полет – Занзибар. Прелестни плажове, високи температури и лукс очакват всеки, който реши да се впусне към тези кътчета от Рая.

Абакс планира 4 полета до Кения тази зима и още много чартъри до топли и екзотични дестинации

Петра, Йордания

За любителите на европейските дестинации също има разнообразие – магнетичната Сицилия с цени от 1145 лева, великолепния Рим от 1120 лева или романтиката на Париж от 1043 лева. Освен полет, хотел с централно местоположение и трансфер, цените включват и екскурзия на Катания, Рим или Париж, с лицензиран екскурзвод на български език.

Сподели публикацията