Slide
Slide

Албена. От 23 до 25 октомври в к.к. „Албена“ ще се проведе Годишна среща на местните власти. Форумът се организира от НСОРБ, като част от проявите, посветени на Деня на българската община – 12 октомври.

Годишната среща на местните власти се организира от НСОРБ и събира кметове, председатели на общински съвети, съветници и ключови експерти от общините с представители на изпълнителната власт, партньори от страната и чужбина за обсъждане на важни за развитието на общините и проблеми за споделяне на идеи и опит.

Програмата на събитията през тази година е фокусирана върху две важни за българските общини годишнини – 140 години от приемането на първия Закон за общините и градското управление и 15 години членство на България в ЕС.

По време на срещата на местните власти ще бъдат връчени Годишните награди на НСОРБ за 2022 г.и сертификатите на Европейския етикет за иновации и добро управление на местно ниво.

В дните на Годишната среща на местните власти „НСОРБ-АКТИВ“ ЕООД организира ОБЩИНСКО ЕКСПО, което представя съвременни технологии и иновативни решения за общините, машини и съоръжения за дейностите на общините, богати възможности за установяване на контакти с потенциални партньори от бизнеса.

Сподели публикацията