Slide
Slide

Hyatt Regency Sofia получи поредно международно признание в туристическия бранш – отличието Най-добър MICE хотел в България на Световните MICE Награди за 2022 година.

Зад абревиатурата MICE (Meetings, Incentives, Conferences, Events/Exhibitions) стоят конференции, конгреси, изложения, фестивали и корпоративни събития, а отличието се присъжда на най-добрите в сферата хотели, конгресни и експо центрове, авиолинии и други. Конкурсът, създаден от организаторите на World Travel Awards™, се провежда за трета поредна година и има за цел да насърчи растежа, иновациите и най-добрите практики в конгресния туризъм в световен мащаб.

През 2021 г. Hyatt Regency Sofia беше големият победител в категорията „Най-добър нов MICE хотел в Европа“, утвърждавайки петзвездния хотел като лидер в събитийната индустрия само година след откриването му. За две години работа в условията на глобална пандемия, Hyatt Regency Sofia има възможността да бъде домакин на близо 1000 успешни мероприятия на живо, както и на хибридни и виртуални събития.

Наплив от гърци към България, съседите преоткриват страната ни за почивка

Хотелът разполага с 10 многофункционални зали с обща площ от 1468 кв.м. и модерен дизайн, подходящ за мероприятия от всякакъв мащаб. Със своите 533 кв.м., бална зала „Васил Левски“ е една от най-големите зали в София и е идеалното място за сватби, конференции и изложения. Тя може да бъде разделена на три части и да посрещне до 600 гости. Зала „Ботев“ на партерното ниво е изключително подходяща за по-малки срещи и събития, разполага с големи прозорци, осигуряващи много естествена светлина и директен достъп до зеления вътрешен двор. The Loft е ексклузивното пространство за събития на покрива на хотела, което предлага три уникални по рода си помещения, включително панорамна тераса с невероятна гледка към Витоша и златните куполи на храм-паметник „Св. Александър Невски“.

С персонализирано обслужване, иновативни кулинарни предложения и високотехнологични решения в многофункционалните пространства на хотела, опитният екип на Hyatt Regency Sofia може да планира и най-малкия детайл и да превърне всяко събитие в незабравимо преживяване.

Сподели публикацията