Емералд Травел с чартърни почивки на остров Мавриций през зимата
Емералд Травел с чартърни почивки на остров Мавриций през зимата
Slide
Slide
Slide
Slide

София. След като през февруари тази година реализира историческия първи директен полет от България до райската дестинация, водещият туроператор с голям успех добави остров Мавриций към екзотичното си чартърно портфолио, в което e и остров Занзибар. В момента текат усилени записвания за предстоящите програми със седем нощувки от 18 ноември 2022 и новогодишната от 26 декември 2022, като за ноемврийската дата местата вече са силно ограничени.

Емералд Травел предлага най-богат избор от над 50 хотела, напълно подходящи, както за романтично бягство, така и за семейна почивка с деца и е единствената агенция на пазара, която ексклузивно гарантира стаи с автоматично потвърждение по новогодишната си програма.

Мавриций е най-искрящото бижу в кутията на Индийския океан. Притежава третия по големина коралов риф в света, пронизително сини води, снежно бели и меки пясъчни плажове и кристални лагуни, над които се издигат колосални кокосови палми.

Островът заслужено има репутация на курорт от висока класа. Голяма част от хотелите заемат първите места в световните класации, заради изискания си лукс, гостоприемството, разкоша, комфорта и най-вече безапелационното обслужване, което предлагат.

Препоръчани от туроператора хотели за новогодишните празници:

Maritim Resort & Spa Mauritius 5* /от 2 537 евро/

Пет звездният Maritim Resort & Spa Mauritius се намира на северозападното крайбрежие на о-в Мавриций, в прочутия Залив на костенурките. Разположен е в историческо имение с мащабна площ, наградено с приза „Най-красивата градина на Мавриций“. Очарова с класно обслужване и многообразие от предложения за пълноценна почивка. Част е от немската хотелска верига MARITIM, известна със своите стандарти за отлично качество.

Елегантните и приветливи стаи, декорирани в естествени тонове, осигуряват комфортен престой със своята топла тропическа атмосфера и дървени мебели.

Ще се впечатлите от невероятна гама кулинарни изкушения, поднесени сред уникалната обстановка на основния и шестте емблематични а-ла-карт ресторанта на хотела. Основният ресторант сервира интернационален бюфет, плажният 𝑳𝒂 𝑴𝒂𝒓𝒆𝒆 𝑩𝒆𝒂𝒄𝒉 предлага средиземноморска кухня, 𝑳𝒆𝒔 𝑭𝒊𝒍𝒂𝒐𝒔 𝑩𝒆𝒂𝒄𝒉 𝑩𝑩𝑸 – пица и барбекю, 𝑳𝒆 𝑩𝒂𝒏𝒚𝒂𝒏 𝑨𝒔𝒊𝒂𝒏 𝑭𝒖𝒔𝒊𝒐𝒏 – азиатска фюжън кухня, 𝑳𝒂𝒌𝒂𝒛 𝑲𝒓𝒆𝒐𝒍 𝑴𝒂𝒖𝒓𝒊𝒕𝒊𝒂𝒏 𝑻𝒂𝒃𝒍𝒆 𝑫’𝒉𝒐𝒕𝒆𝒔 – мавритански специалитети, 𝑪𝒉𝒂̂𝒕𝒆𝒂𝒖 𝑴𝒐𝒏 𝑫𝒆́𝒔𝒊𝒓 е елегантен ресторант в колониален стил, а 𝑨𝒏𝒏𝒐 1743 𝑩𝒓𝒂𝒔𝒔𝒆𝒓𝒊𝒆 𝑺𝒕𝒚𝒍𝒆 е бирария в модерен стил, разположена в историческата част с руини.

Комплексът предлага на гостите си още шест бара, за да се насладят на колоритни коктейли и напитки през целия ден около басейна, на плажа, в най-новия му лаундж бар на покрива или в специализирания бар за ром – островната напитката, с която Мариций е известен по света.

Те имат избор и от вълнуващ набор освежаващи водни спортове или сухоземни спортове, с които да разнообразят престоя си. 

Seasense Boutique Hotel & Spa Mauritius 5* Adults Only /от 2 728 евро/

Seasense Boutique Hotel & Spa е 5-звезден бутиков резорт на източното крайбрежие на о-в Мавриций с концепция „Само за възрастни 16+“. На основен фокус е гостоприемството и уникалните персонализирани услуги, с които надминава очакванията на своите гости.

Хотелът е истинско бижу за ценители. Впечатлява не само с невероятен безкраен плаж, но и със своя изключителен дизайн – стилна комбинация от съвременни елементи и островна архитектура.

Кулинарен екип от шеф готвачи майсторски съчетава вкусове, за да поднесе най-автентичните ястия, които този красив остров може да предложи. В общо трите ресторанта на комплекса ще се насладите на гурме изкушения, международно меню със специалитети, романтични вечери под звездите и музика на живо. Два бара, салон и винарска изба са на разположение, ако желаете да отпиете чаша тропическо шампанско или да се отдадете на изискана дегустация на вино.

Луксозно обзаведените стаи в релаксираща цветова палитра и модерният СПА център прибавят още повече към усещането за уединена луксозна почивка на островното късче от Рая.

Long Beach Mauritius 5* /от 3 650 евро/

Красиво разположен на източното крайбрежие на о-в Мавриций, на известния плаж Бел Маре, с изглед към непокътнат коралов риф, в петзвездният Long Beach Mauritius истинският лукс среща безкрайните възможности за фини екзотични преживявания. От каякинг при изгрев слънце през CrossFit обиколки и отглеждане на пчелни кошери до СПА ритуали за сън, това място е идеалният избор за гореща зимна почивка.

Стаите в комплекса са модерно проектирани, със стилен интериор, много светлина и простор. Всяка от тях разполага със собствена външна зона и гледка към тучни градини, кристално син басейн или великолепен бял пясъчен плаж.

Пет ресторанта и два бара поднасят на гостите изкусителни кулинарни вкусове от местната и световната кухня, екзотични коктейли и питиета.

За релакса и разнообразните им емоции се грижат СПА и уелнес център и художествена галерия. Организират се различни занимания, сред които фитнес занимания по бут камп на плажа и майсторски музикални класове с диджей.

Radisson Blu Resort & Spa Azuri Mauritius 4* /от 3 048 евро/

Луксозният Radisson Blu Azuri Resort & Spa е разположен на красив девствен плаж на североизточния бряг на острова, заобикалящ района Азури. Отлична възможност за екзотично бягство, мястото е идеално убежище както за романтични двойки, така и за спокойна семейна почивка.

Всички стаи и суити се отварят към обзаведени балкони или тераси, които гледат към океана и зелените тропически околности на курорта.

Ресторантите и баровете в хотела разгръщат меню от кулинарни шедьоври, питиета и коктейли – традиционни за Мавриций и доказани световни вкусове, а зашеметяващата плажна обстановка на резорта осигурява красива атмосфера за още по-голяма наслада от гастрономическото изживяване на гостите. 𝑩𝒍𝒂𝒄𝒌 𝑹𝒐𝒄𝒌 𝑩𝒂𝒓 & 𝑮𝒓𝒊𝒍𝒍 е рай за любителите на месо, сервира най-вкусните стекове и бургери.

В 𝑪𝒂𝒇𝒆 𝑮𝒊𝒐𝒊𝒂 ще опитате домашно приготвени сладкиши, апетитни торти, гурме закуски, невероятно кафе и автентична италианска кухня.

𝑳𝒆 𝑪𝒐𝒎𝒑𝒕𝒐𝒊𝒓 посреща в стилна обстановка с изглед към басейна и бюфет с разнообразие от интернационални и местни ястия. 𝑪𝒚𝒂𝒏 𝑷𝒐𝒐𝒍 𝑩𝒂𝒓 е идеалното място за релакс около басейна с ексклузивна селекция от островни коктейли.

Комлексът предлага отлични условия за разнообразни водни спортове,  луксозен СПА център и детски клуб с аниматори.

Ambre Mauritius 4* Adults Only /2 558 евро/

Ambre, A Sunlife Resort Mauritius или там, където е светлината на живота! От красивата отворена архитектура до несравнимото обслужване – този хотел  с концепция „Само за възрастни“ обещава Вашата слънчева и безгрижна ваканция! Сгушен между коралова лагуна и буйни тропически градини, комплексът е разположен в непосредствена близост до 750-метров собствен плаж с фин бял пясък. Предлага селекция от безплатни водни спортове и привилегирован достъп до голф клуб 𝑰𝒍𝒆 𝒂𝒖𝒙 𝑪𝒆𝒓𝒇𝒔.

На истинско кулинарно пътешествие ще Ви отведат основният ресторант 𝑰𝒏𝒅𝒊𝒈𝒐 с индийски, китайски и креолски специалитети, италианският а-ла-карт ресторант 𝑫𝒐𝒍𝒄𝒆 𝑽𝒊𝒕𝒂 и рибният ресторант 𝑳𝒂 𝑷𝒍𝒂𝒈𝒆 със средиземноморска и мавританска кухня. И още… 3 бара – 𝑪𝒐𝒓𝒂𝒍 𝑷𝒐𝒐𝒍 𝑩𝒂𝒓, 𝑯&𝑯 𝑳𝒐𝒖𝒏𝒈𝒆&𝑩𝒂𝒓, 𝑻𝒊 𝑩𝒂𝒓 и нощен клуб 𝑺𝒉𝒂𝒌𝒆𝒓𝒔 са на разположение да утолят екзотичните Ви фантазии с невероятни коктейли и множество изненади…

В тропическия СПА център на Ambre, сгушен между буйните градини и искрящия Индийски океан, професионалисти от световна класа ще намерят идеалната процедура за всеки гост, независимо дали става въпрос за релаксация, детоксикация или разкрасяване.

На разположение на гостите са още голф игрище, 2 тенис игрища, фитнес център, класове по йога, тай чи, тенис на маса, плажен волейбол и футбол, боча, аква джим, шнорхелинг, уиндсърфинг, каякинг.

При въпроси и необходимост от препоръка за избор на хотел, специалистите по туризъм на агенцията са готови да Ви окажат професионално съдействие.

За контакти и резервации:

0700 1 43 43

+ 359 2  951 57 57

office@emeraldbg.com

www.emerald.bg

Сподели публикацията