Slide
Slide

Варна. Термалното легло позволява извършването на уникални масажни техники, но не на последно място предлага на своите потребители едно незабравимо емоционално преживяване. Това споделя пред Bgtourism.bg управителят на фирма „Диадженти“ във връзка с новото парно легло ACUA, което навлезе и става все по-търсено в СПА центровете у нас.

Парното легло ACUA е многофункционален инструмент, който предлага на операторите разнообразие от възможни процедури: парна баня, шотландски и душ Виши, масаж, хромотерапия и музикална терапия, като по този начин имате допълнителни функционални възможности за множество работни процедури, които могат да се предлагат на клиента в СПА центъра, за постигане на максимална печалба.

Венцислав Пешев: Балнео, СПА и уелнес центровете ще ни помогнат да се справим с пролетната умора

Парата, произведена от ACUA, може да бъде обогатена и ароматизирана с различни етерични масла – арома парна баня. Малкият балдахин гарантира бързо насищане с ароматни пари без да влиза в контакт с тялото на клиента. Тази процедура може да се комбинира и с хромотерапия – арома парна баня и хромотерапия.

Повърхността за масаж в ACUA е разделена на четири части, така че клиента е винаги стабилен и никога не се изплъзва. За повече комфорт четирите части могат да бъдат регулирани електрически. Повърхността за масаж е произведена от дърво, за третирането на което е използвана технология като в производството на яхти, която гарантира якост запазване на външният си вид и абсолютна водонепромокаемост. Като опция може да бъде добавен и матрак покрит с непромокаем и антиалергичен материал за повече удобство.

С Шотландският душ Виши, намиращ се в сгъваемото метално рамо имате и контрастна процедура. Специфични протоколи позволяват настройването на циклите на впръскване на топла и студена вода. Мощната вградена система за хромотерапия дава чувството за „плаване” върху цветове. Хромотерапия с цветни цикли, които могат да бъдат персонализирани и програмирани да бъдат координирани с други функции, като например парните цикли или с музикотерапия. ACUA предлагамного и различни процедури; парни бани, терапии с кал, водорасли или глина, хамам терапии, ексфолиращи и други масажи комбинирани с  хромотерапия и музикална терапия и още много, много всичко зависи от Вас. ACUA  дава възможност за пълна релаксация на тялото, създаване на благосъстояние на душата на клиента, което може да е в допълнение с извършване на различни козметични процедури.

Спорт и ваканция: Фитнес уреди за басейн

Леглото ACUA позволява на оператора да достигне до всички части на тялото на клиента, Дизайнът му го прави уникален, завладяващ и в същото време изключително стабилен за перфектна функционалност. Поддръжката и почистването на леглото е улеснена максимално. Водното легло е иновативен продукт, съчетаващ водещи технологии, което издига на друго ниво масажа в СПА и Уелнес центъра. Цветът на светлината, излъчвана от леглото може да се контролира и синхронизира безжично с друго оборудване на производителя (опция), така че, всяко оборудване едновременно ще свети в един и същ цвят.

Хималайски солен куб – уникално украшение за СПА и уелнес центрове

Технически характеристики и възможности:

Външни размери на леглото: височина 77 см., височина на рамото от 161 до 176см./ за модела с електрическо повдигане/, широчина 93 см., дължина 228 см.

LCD дисплей за изобразяване на настройките на леглото.

Таймер за настройване времето на работа.

Бутон за СТАРТ/СТОП.

Електронно мониториране на работната температура.

LED хромотерапевтична система ; Арома дифузер.

Опции:

Безжично синхронизиране на леглото с други изделия на фирмата.

Парата и редуващи се топла и студена водна струя се признават от много години насам като естествени детоксикатори за поддържане и тонизиране на кожата, укрепване на имунната система и микроциркулацията.

ACUA е индивидуален ТЕРМАЛЕН СПА център с парна баня, шотландски душ Виши и хромотерапия.

Венцислав Пешев, собственик на „Диадженти“: В бизнеса слушам сърцето, душата и семейството си

Сподели публикацията