Slide
Slide

Варна. Всички с голямо нетърпение очакваме своята лятна отпуска, която свързваме с безгрижие и презареждане с позитивни емоции. За любителите на фитнеса това означава дълго отсъствие от залата, в която се грижат за своите килограми и здравословен начин на живот. Днес все повече представители на туристическата индустрия инвестират във фитнес уреди на плажа и за басейна, за да може да разнообразят престоя на гостите си и нищо да не им липсва по време на ваканцията им.

Разнообразието на моделите фитнес уреди за басейн ще Ви очарова с дизайн и удобство. Лесни за употреба, притежаващи система за прогресивно натоварване без необходимост от допълнителни настройки. Моделите са избрани за ползване от професионалисти от различни сектори: фитнес центрове, рехабилитационни центрове, хотели и курорти, уелнес центрове, футболни клубове, за професионални атлети и за рехабилитация след травми и операции под наблюдението на специалисти.

Експертите твърдят, че с тези фитнес уреди за басейн се прави висококачествена тренировка. Само за 30 минути се постигат резултати, изгаряйки голямо количество калории с минимално натоварване на ставите. Постоянното съпротивление във водата намалява времето за натоварване, сравнено със сухоземната тренировка.

Велоергометри

Хидродинамичното съпротивление се постига благодарение на системата за прогресивно натоварване- съпротивлението нараства със скоростта на въртене на педалите.Създадени за високоефективни кардио тренировки, индивидуални или групови. Те са избрани от професионалисти от различни сектори: фитнес центрове, рехабилитационни центрове, хотели, уелнес центрове, футболни клубове, за професионални атлети и за рехабилитация след травми и операции. Тренировките са препоръчителни за загуба на тегло, физиотерапия, хора с артрит, ревматични болки, варикозни вени, целулит и като цяло за фитнес подготовка.

Кростренажор

Тренировъчен уред с  променливо съпротивление- нараства постепенно със скоростта на въртене, за професионално използване в басейни. Намаляването на теглото във водата позволява пълни и свободни упражнения на колената и ставите. Елиптичните движения с уреда съответстват на всекидневните: ходене, изкачване на стълбите, хващане на различни обекти. Във фитнеса тези уреди дават възможност за трениране на горната и долната част на тялото с изгаряне на калории и заякване в коремната и бедрената области. Изработени са от стомана INOX AISI 316L. Разработени за дълбочина на басейни от 1,10 до 1,50 м.

Бягащи пътечки

Този уред е подходящ за кардио тренировки във фитнес зали Спа, Уелнес центрове и хотели, които имат наличие на басейн. Ширината на лентата-500 мм., гарантира устойчивост и съпротивление като останалите фитнес уреди за басейн на производителя. Моделът пести място, предназначен е за рехабилитация, мускулен тонус, борба с наднорменото тегло, загуба на калории и бягащи тренировки. Съпротивлението на водата балансира натоварването на краката, а и на цялото тяло. Изработени са от стомана INOX AISI 316L. Разработени за дълбочина на басейни от 1,10 до 1,50 м.

Платформа за водни тренировки

Предназначена за функционални упражнения като: пилатес, йога и тай чи.

Упражненията, извършвани върху платформата, принуждават трениращия да поддържа баланса и стабилността, като значително подобрява силата на коремната мускулатура и като цяло на тялото. Платформата за водни тренировки подобрява – 50% стабилността, 30% якостта и 20% устойчивостта.

Ултра-устойчива конструкция, подходяща за вътрешни и външни басейни. Предназначението на уреда е както за индивидуални тренировки, така и за групови такива, водени от инструктор. Размери: Д200см. Ш85см. Дебелина 15см. Тегло на трениращия—до 140 кг.

В Диадженти EООД ще намерите всичко необходимо за оборудването на вашия SPA или Wellness център на достъпни цени. Компанията се занимава основно с внос на обзавеждане за SPA, Wellness и Балнео центрове. Днес Диадженти EООД е дългогодишен и доказан партньор на курорти и хотелски комплекси.

За връзка с Диадженти EООД

Сподели публикацията