Slide
Slide

Сандански. Израелските туристи се завърнаха в Сандански и тази година хотели в региона отбелязват сериозен интерес. Един от тях е СПА хотел „Спартак“ (бивш „Св. Никола“), който от началото на тази година до края на юни отчита 30% увеличение на гостите си от Израел спрямо първото 6-месечие на 2019 г.

„Хотелът се посещава основно от семейства, които желаят да се погрижат за своето здраве, под ласките на слънчевите лъчи, лековитата минерална вода и въздух. За целта сме изготвили пакети с оздравителни процедури, със средна продължителност 14 дни и под лекарски контрол. За удобство на гостите организираме трансфер от летището до хотела и обратно, както и екскурзии до забележителностите в района – Мелник, Роженски манастир, Рупите, Преподобна Стойна“, споделят от хотела.

СПА хотел Свети Никола става на 20 г., хотелът отново гордо ще носи името Спартак

„Гостите предпочитат пакети на полупансион или пълен пансион. Впечатлени са от красотата на парка, разнообразието на растителни видове в него, чистотата на въздуха и качествата на минералната вода. Влюбени са в българската кухня и гостоприемство, радват се на красивите млади хора и на малките деца, които срещат на улицата и в парка“, допълват от СПА хотел „Спартак“.

Картини на световноизвестен художник превръщат фоайе на хотел в Сандански в бутикова галерия

„Гостите от Израел са взискателни туристи, но веднъж спечелили доверите им с качеството, което предоставяме, си гарантираме още много посетители. Потвърждение за това са непрекъснатите резервации, които получаваме от приятели на наши гости, препоръчали хотела ни“, допълват домакините. Сред редовните им посетители има и туристи, които идват по два пъти в годината през последните 10 години.

„Всичко това ни радва и вдъхва увереност, че когато екипът е от професионалисти, няма невъзможни неща. Екипът ни работи с настроение –  мобилизиран, стегнат и мотивиран“, посочват още от хотела, който се радва на голям интерес и на туристите от България, избрали да се наслаждават на лятото в Сандански – сега денят е продължителен, времето е топло, настроението лежерно, а това показва, че е време за СПА и хубав климат!

Сподели публикацията