СПА хотел Свети Никола става на 20 г., хотелът отново гордо ще носи името Спартак
СПА хотел Свети Никола става на 20 г., хотелът отново гордо ще носи името Спартак

Сандански. 20-ият си рожден ден ще отбележи СПА хотел Свети Никола в Сандански. Това ще стане на 24 май с богата и интересна празнична програма. Точно в 20 часа домакините са организирали концерт за всички жители и гости на града, който ще се проведе на площад „България“ – срещу хотела. В празничната програма ще участват Румяна Попова, Фолкларна формация „Гайтан“, Йордан Николов, „Пиринско тройче“. Празникът ще бъде отбелязан и с красива заря. В 21 часа е началото на тържествената вечеря в ресторанта на хотела, на която са поканени дългогодишни служители, приятели и партньори.

Снимка Руслан Йорданов

„Двадесет години, изпълнени с много труд, доверие, лоялни клиенти, трудности, които преодоляхме заедно, доказана коректност и висок професионализъм. Навлизаме в най – креативната си възраст, в която живеем с изграден авторитет и оправдано самочувствие. Не спираме да си поставяме и нови предизвикателства, едно от които е смяна името на хотела.

От 25 май СПА хотел Свети Никола ще приеме старото си име Спартак.

Започваме ново начало, за което ще трябва още повече труд и постоянство. Във връзка с това променихме фасадата на хотела, реновирахме изцяло визията на фоайето, предстоят ни ремонтни дейности в СПА центъра и основен ремонт на първия етаж“, заяви собственикът на хотела Илия Пасков, който е доказал своите интериорни умения в многобройните реновации през всичките тези 20 години.

„Правим всичко това, за да подобряваме качеството на предлагания от нас продукт и да надграждаме направеното. Целта ни е повече хора да изберат дестинация Сандански и да преоткрият СПА хотел Спартак за своята ваканция“, допълва Илия Пасков.

Последвайте ни за още актуални новини в Google News Showcase
Последвайте Bgtourism.bg във VIBER
Последвайте Bgtourism.bg в INSTAGRAM
Последвайте Bgtourism.bg във FACEBOOK
Последвайте Bgtourism.bg в YOUTUBE