Slide
Slide

Варна. Хималайският куб е иновативен продукт за СПА, уелнес и центрове за красота, които желаят да създадат емоционална и ободряваща солна стая в ново или вече съществуващо пространство. Кубът се състои от Salis технология, която може да бъде поставена във всяка стая и е изградена от естествени и „скъпоценни“ хималайски солни тухли осветени от LED светлини, които създават релаксираща и спокойна атмосфера.

Венцислав Пешев – собственик на фирма Диадженти, специализирана за оборудване на СПА, уелнес и центрове за красота

Получаването и отделянето на солните пари във въздуха става под формата на солна мъгла. Тя се постига посредством небулизатор – разпрашител на солен разтвор. Помещението следва да бъде отоплявано до 28-30 градуса Целзий, като по този начин се пресъздава атмосферата и солните пари покрай морето през летния сезон. Вградената музикална система и арома-дифузер , ще направят престоя на клиентите още по-приятен и забавен.

У нас този куб, който е уникално украшение за СПА и уелнес центрове, може да се открие в хотел Еко терма в Кранево, хотел Белчин Гардън, Маритим Парадайс Блу в Албена и на др. места.

Светещи водни легла подмладяват туристите в българските курорти и в центровете за красота

Благодарение на всички свои функции, той ще бъде скъпоценно парче красота, което докосва сетивата на всеки.

Само с едно докосване. Лесен за употреба. Контролен панел с възможност  да се определят желаните характеристики на средата:

Стайна температура и влажност на въздуха; Музика; Хромотерапия и Ароматерапия – това е фантастично допълнение към вашият Спа , Уелнес или център за Красота.

Халотерапията е напълно естествен метод, представляващ разпръскване на микрочастици от солен разтвор, чрез които се възпроизвеждат условията на морската среда и на плажната ивица. Антибактериалното и противовъзпалително действие на тези солени микрочастици стимулира имунната система и премахва напрежението в мускулите, стреса, предотвратява образуването на петна и акне.

Поканете морето и във вашия център!

Специфичните характеристики на Xималайския солен куб :

  • Лесен за инсталиране и без никаква допълнителна работа. Просто определете позицията на хималайския куб в стаята и включете към захранващата мрежа .
  • Монтаж на под (не на стена).
  • Лесно пълнене на физиологичен и ароматен разтвор.
  • Лесно почистване и поддръжка.
  • Индивидуална настройка на музикалната терапия, солната пара , цветотерапията и ароматните цикли от електронното табло.
  • Лесно се премества в случай на пространствен ре-дизайн.
  • Възможност за използване в други помещения , които не са солни стаи, ако се използва само като ароматерапия, хромотерапия или комбинация от двете.
  • без нужда от оператор, това означава, ниски експлоатационни разходи, ниска консумация, висока рентабилност.

Линк към сайта с конкретния продукт – https://diagenti.com/spa-oborudvane/himalayski-solen-kub/

Сподели публикацията