Slide
Slide

Варна. Водни масажиращи легла подмладяват туристите в българските курорти и в центровете за красота. Луксозното легло „Senso“ се използва по няколко различни начина – за масаж, релаксация и фотоподмладяване. Освен това може да се използва и като водно релакс легло с лампи за колагенова стимулация. Висококачественият продукт се изготвя ръчно в Италия, за доставка са необходими близо 10 седмици, като 8 от тях са за направата на леглото.

По-добрите СПА центрове в страната вече оборудват своите обекти с качествения продукт. Сред тях е и новия Вино и СПА хотел Чукара, който глези своите гости със светещите легла. Цените започват от 17 000 лв. без ДДС

Леглото може да бъде оборудвано и с допълнително електронно управление, което регулира 160W колагенни неонови лампи за фотоподмладяващи лечения, които могат чудесно да се комбинират с другите функции.

Благодарение на своите функции, SENSO има способността да предложи подмладяващ масаж на тялото и енергизираща светлинна и музикална баня за ума. Тотален релакс в забързаното ежедневие.

Плаващи шезлонги – стил, комфорт и пълен релакс в и около басейна

Матракът е изработен от антиалергичен материал, а отвътре има комуникиращи отделения, които са проектирани така, че да намалят възможно най-много вълновия ефект, като същевременно осигуряват усещането, че сте обгърнати от вода, в която се отпуска блажено тялото.

Температурата на водата, управлението на цветовете, музиката и опциите се управляват електронно с предварително зададени стойности и могат да бъдат персонализирани чрез LCD дисплей лесен за използване.

Спорт и ваканция: Фитнес уреди за басейн

Хромотерапевтичното усилено осветяване е хомогенно разпределено по целия матрак, тъй като светлината се разпространява в самата вода.

Паралелната система за осветление завършва усещането за хармония в Уелнес зоната, където леглото се поставя, като създава игра на светлини от върха на леглото до пода, придавайки усет за плаване в светлина.

SENSO разполага с опционална иновационна безшумна система за воден масаж с водна струя, насочена специално по тялото и поставена вътре в матрака, която предлага приятен, релаксиращ масаж, по цялото тяло.

Венцислав Пешев, собственик на „Диадженти“: В бизнеса слушам сърцето, душата и семейството си

Леглата разполагат с опционална електрическа система за повдигане, която позволява на оператора да работи на най- добрата височина и позволява на клиентите лесно да се качват и слизат от леглото.

Водно масажиращи легла SENSO са подходящи за дома, СПА и уелнес центрове – може да ги откриете в портфолиото на Diagenti – ТУК

Сподели публикацията