Slide
Slide

Варна. Плаващите шезлонги в откритите басейни на българските хотели са все по-търсени и са част от комфортен престой на гостите по време на летните месеци. С книга или напитка в ръка туристите се отдават на пълен релакс в спокойните води на басейна. Плаващият шезлонг е единственият шезлонг, направен с иновативна и революционна концепция за сядане. Днес у нас той може да се срещне в големите курорти и хотели.

Перфектната ергономия и меките линии, вдъхновени от динамиката на тялото в покой, предизвикват усещане за спокойствие и благополучие, идеално приветствайки формите.

Възможността за промяна на ъгъла на наклон ви позволява да се насладите на максимална релаксация, което го прави уникален и изключителен дизайнерски обект.

Спорт и ваканция: Фитнес уреди за басейн

Функционалността и стабилността са гарантирани от използването на полиетилен с висока плътност, произведен с ротационна форма, което го прави подходящ за всякакъв тип среда, както вътрешна, така и външна, частна и професионална.

Чрез смяна на краката или използване на шезлонга директно на земята, получавате четири версии, без да променяте функциите им.

Лек и лесен за работа, той може лесно да се ремонтира и може да бъде перфектно дезинфекциран с най-често срещаните продукти за домашна употреба.

Плаващите шезлонги са подходящи както за открити басейни, така и за закрити

В Диадженти EООД ще намерите всичко необходимо за оборудването на вашия SPA или Wellness център на достъпни цени. Компанията се занимава основно с внос на обзавеждане за SPA, Wellness и Балнео центрове. Днес Диадженти EООД е дългогодишен и доказан партньор на курорти и хотелски комплекси.

За връзка с Диадженти EООД

Шезлонгите могат да бъдат брандирани
Сподели публикацията