Екскурзоводът Елмо прави пътешествието из Италия съвършенно с богатата и интересна информация, която поднася на българските туристи

София. Туроператори и туристически агенти от цялата страна се завърнаха от информационен тур в Италия и Франция, организиран от „Премио травел“. Пътешествието включваше едни от най-красивите дестинации, които са част от програмите на туроператора „Лазурен бряг и Италианска Ривиера“, „Тоскана – Романтика и наслада“, „Амалфи и крайбрежие“, „Приказните езера – Италия и Швейцария“.

Екипът на Bgtourism.bg също имаше възможност да се запознае с продуктите, които ще получат българските туристи през следващите месеци. Програмите разкриват мечтани дестинации като Ница, Кан, Флоренция, Генуа, Неапол, Сан Ремо, Монако, Амалфи, остров Сан Джулио, едни от най-красивите и емблематични езера в Италия и Швейцария, както и още много други градове и малки курортни селища, които са готови да предложат своето неповторимо гостоприемство. Екскурзоводското обслужване на място, специално подбраните хотели, комфортното пътуване и вкусната кухня в ресторантите са гаранция за вълнуващо пътешествие с позитивни емоции и незабравими преживявания.

Ето какво споделиха пред Bgtourism.bg част от туристическите агенти: 

Боряна Грудова, New Sun Travel: Интересът към европейските дестинации расте през последните години, а една от най-търсените страни тази

Боряна Грудова в Равело

година е Италия. Партньорството с “Премио Травел” ми дава възможност да предложа на всички мои клиенти да се докоснат до различни кътчета на Италия чрез четири основни програми – Италиански езера, Италианска Ривиера, Тоскана или Амалфийско крайбрежие. Последната програма е именно любимата ми и бих я описала с три думи – страстна, романтична и живописна. Тя е храна за всички сетива. В нея са включени посещения на умопомрачителния Неапол и Соренто – градът на Карузо, София Лорен, Лучано Павароти и Лучо Дала, както и посещение на античен Помпей. Този район е родината и на най-добрата неаполитанска пица Маргерита, която е в списъка на ЮНЕСКО, както и прословутата салата Капрезе. Очарованието

Илмас Мустафов – Елмо

на програмите за Италия се допълва от обаятелния, усмихнат и ерудиран екскурзовод Елмо, който умело завърта машината на времето и пренася всеки един човек векове назад. Истински вълнуващо е докосването до Неапол и Амалфийското крайбрежие. По тази програма се записват от всички възрастови групи, защото тя е подходяща както за любителите на архитектура и история, така и за хора, които искат да се заредят с положителни емоции и спомени за удивителни пейзажи.

Милена Гогева в Кан

Милена Гогева, „Албена Тур“ – Русе: Италия винаги е била добра идея. Особено с появата на лоукостите. Но това е различна Италия. Италия по програма вече е отлична идея. Интересът към организираните програми рязко се завърна. Те пестят време, не пропускат нищо, създават друга атмосфера и емоции. Професията гид е в ренесанс. Интересът е засилен в последната година. Хората търсят различни програми, места и преживявания. Програмите на „Премио Травел“ имат сериозно бъдеще. Интересни маршрути, отлични комбинации на локации. Сега за себе си добавих и прекрасните гидове. Организацията на предлаганите програми изглежда перфектна.
Програмите са достъпни за всички възрасти. Дори за хора в по-зряла възраст.
Клиентите ни са от всички възрастови групи. Забелязвам сериозна тенденция на пътуващи хора 60+, което е радващо. Съотношението цена-качество е отлично. Хотели среден клас, с удобна локация, вкусна храна, чудесна организация и програма е формулата за успех.

Даниела Мирчева, „Балкантурист Холидей“ – Ямбол: Туроператор съм от Ямбол и от няколко месеца съм партньор на „Премио травел“ за нашия район. Голяма беше нашата изненада, когато получихме покана за участие в комбинирания инфотур на „Премио травел“ за приказните италиански езера, за Лазурния бряг и Италианската Ривиера,

Даниела Мирчева във Флоренция

за Тоскана и Амалфи. По програма трябваше да разгледаме местата, в които ще бъдат настанявани нашите туристи. Хотелите са с много добра локация. Добра хигиена, любезен персонал и изключително вкусна италианска кухня. Ще препоръчвам на нашите екскурзианти, непременно да се включват на допълнителните екскурзии по програмите, тъй като бях много впечатлена от местата, които се посещават и от работата на местните гидове. Невероятна беше нашата екскурзоводка, която води групите на „Премио Травел“ във Флоренция. Адмирации за Елмо – екскурзоводът на групата ни. Препоръчвам на колегите от „Премио травел“ да продължават да работят с това момче, което не спря за момент да ни дава информация за всички обекти и местата, които се посещават. Висок професионализъм, придружен с усмивка и приятна музика, която ни въздействаше на сетивата. Нека не забравяме и най-важния човек по време на нашето пътешествие – шофьорът от италианската партньорска фирма – Чиро. Чиро се погрижи за комфорта, за сигурното и спокойното ни пътуване. Автобусът беше винаги чист както отвън, така и вътре. Предлагаха ни се студени напитки и прекрасните топли пролетни дни.

Даниела Николаева, „Днтур“ – Русе: Италия и Франция заемат специално място на картата на световния туризъм и в сърцата на хората. Инфотурът ни разкри едни

Даниела Николаева в Неапол

от най-впечатляващите дестинации в тази част на Европа, които ни заредиха с много позитивна енергия и незабравими емоции. Ковид-19 отключи желанието на хората да пътуват, да преоткриват красивите места, да се наслаждават на живота. Днес програмите на „Премио Травел“ са отлична комбинация от добър продукт и чудесна цена. Това ще позволи на много български туристи да осъществят мечтите си и да посетят градове с неповторима атмосфера. Това са градове, които са били любими за легендарни личности като София Лорен, Марадона, Гарибалди, Вагнер, Павароти и много други – те са оставили трайна следа, която се усеща от туристите. Отличната организация  и прекрасните програми на „Премио травел“ ми вдъхнаха за пореден път спокойствие, че нашите клиенти ще получат най-добрите екскурзии.

Маргарита Кънева – агенция Ка Груп, Велико Търново: Най-сърдечно благодаря на „Премио травел България“ за незабравимото, безкрайно интересно и много полезно пътуване. С отлична организация и безкомпромисен професионализъм ни представиха програмите си за Италия.

Маргарита Кънева в Монако

С тези пътешествия нашите туристи ще видят романтичната, цветна, опияняваща, богата на архитектурни шедьоври, история и легенди Италия. Маршрутите по програмите са интересни и много добре подбрани. Местата са с невероятна атмосфера, красиви и зареждащи. А за екскурзовода Елмо – Илмас Мустафов – само суперлативи от всички! Благодаря на целия екип на „Премио травел България“!

Новините на Bgtourism.bg по време на информационния тур на „Премио травел“:

Хотелиер на Италианската Ривиера учи български, за да посреща туристите от страната ни

Емблематичен хотел в Сан Ремо посреща български туристи, сред видните гости е бил Чърчил

Ryanair с екстра бонус за пътниците си от Неапол до София, мина близо до Везувий (снимки+видео)

Неапол посреща туристите си с неповторима шампионска атмосфера (видео+снимки)

Позитано е сред най-желаните европейски дестинации за сватбен туризъм

Курортно градче в Италия с чудотворна вода привлича български туристи

Юлис Младенова, екскурзовод: През март във Флоренция никога не е имало толкова много туристи

Великденско изкушение: Италианските търговци ударно свалиха цените на храните и напитките преди празника

Фотонаходка: Български туристи видяха принц Албер II в Монако

Остров Сан Джулио влезе в програмите на “Премио травел”

Комо ври от туристи, домакините раздават безплатни прегръдки пред катедралата

Сподели публикацията


Официален туристически портал на България Нов СПА хотел в Сапарева Баня | 103° Hotel & SPA