Курортно градче в Италия с чудотворна вода привлича български туристи
Курортно градче в Италия с чудотворна вода привлича български туристи
Slide
Slide
Slide
Slide

Кянчиано Терме. Малко познатото градче в Италия – Кянчиано Терме, което е в полите на красивата област Тоскана, е част от програмите на българския туроператор “Премио Травел”. Това е единствената дестинация в цялата страна, където с помощта на чудотворната сила на термални извори се предлага лечение на диабет.

Група от България имаше възможност да се убеди, че СПА градчето очарова своите гости със спокойствието и с красивата паркова зона с високи кипариси и магнолии/ Снимки Руслан Йорданов/Bgtourism.bg
Гостите имат богат избор от възможности за настаняване в курортното селище, което през годините е спечелило славата си на дестинация с чист и здравословен въздух, както и с богатите си възможности за СПА и балнео туризъм.

ТОСКАНА – РОМАНТИКА И НАСЛАДА С ”ПРЕМИО ТРАВЕЛ”


Химичният състав на термалните води на Кянчиано е в състояние да помогне при лечението на различни патологии: заболявания на черния дроб и жлъчните пътища, метаболитни и ендокринни система (диабет t.ch.saharny), заболявания на храносмилателната система, борбата срещу възпалителни процеси в човешкото тяло.

Юлис Младенова, екскурзовод: През март във Флоренция никога не е имало толкова много туристи

Препоръчителният курс на лечение и рехабилитация в Кянчиано Терме е 12 дни.

Сподели публикацията