Slide
Slide
София. Представители на водещи медии, блогъри и инфлуенсъри от Дания, Норвегия, Швеция и Финландия посетиха България по покана на Министерство на туризма на опознавателни турове на тема „Българско Черноморие“ през миналата седмица.
Опознавателните турове акцентират върху популяризиране на страната ни като сигурна и безопасна дестинация с разнообразни възможности за туризъм.
Затова участниците се насладиха както на красотата на Българското Черноморие, така и на големите градове и спа курорти, голф курсове, традиционната българска кухня и вино и богатото ни културно наследство.
Сред посетените места бяха София, Варна, Несебър, Балчик, Калиакра, Тюленово, голф курсове, морски и СПА курорти по Черноморието и други, като бяха организирани посещения в културно-исторически обекти, винени дегустации в традиционни български винарни, голф уроци и редица други атракции, представени бяха традиционни български ястия, традиции и обичаи като хоро и нестинарство.
Участниците споделят своите впечатления от България, като активно публикуват снимки, видеа и положителни коментари в своите социални канали, което затвърждава положителния имидж на страната ни като избор за безопасна почивка както през тази година, така и през 2021 г.
Опознавателните турове са част от интегрирани комуникационни кампании, които Министерството на туризма осъществява на пазари Дания, Норвегия, Швеция и Финландия през изминалата 2020 г. и тази година. Комуникационният микс на кампаниите включва реклама в различни медийни канали, сред които: рекламна кампания в интернет, социални мрежи, печатна реклама, външна реклама; журналистическите турове и инфлуенс маркетинг.

Има значение кой и кога Ви информира! Последвайте нашите страници за бърза, достоверна и актуална информация във FacebookInstagramTelegramLinkedInYouTube, TikTok

Най-важните новини от туризма в България

Запознайте се с възможностите за рекламно и информационно присъствие в новинарския ни сайт ТУК – авторитетен и независим източник на информация!

Сподели публикацията