Slide
Slide

Албена. Този петък – 28 май, любимият за много български и чуждестранни туристи хотел „Гергана“ в Албена ще посрещне първите си гости. Хотелът се намира в непосредствена близост до природния резерват „Балтата“ и предлага спокойна и здравословна почивка сред чист въздух.

Хотелът е предпочитан заради своята локация – намира се на самия плаж. Обособена е зона на плажа с привилегирован достъп за гостите на хотела. Едно от най-големите предимства е, че е разположен в красива и безопасна пешеходна зона без достъп за автомобили.

Проф. Стоян Маринов: Курортът „Албена“ е на 101% готов за летния туристически сезон

Гостите на хотел „Гергана“ имат възможност да се насладят на пълноценна почивка в новите River Side и Sea Side студиа с 5-звезден комфорт, със спираща дъха гледка и достъп до VIP зона на плажа.

Хотелът предлага разнообразна All Inclusive програма и избор на тематични à-la-carte ресторанти.

Румънски туристи хвалят Албена заради мерките за сигурност и чудесните условия за почивка

Курортът е известен с това, че предлага на своите гости качествени  продуктите от градините на Албена и избрани местни производители.

Хотел „Гергана“ предлага богата спортна и анимационна програма за деца и възрастни на открито, както и уникалния продукт Sports Around. На разположение на туристите са басейни с минерална вода. Всички гости разполагат с безплатен Wi-Fi в хотела и на плажа.

Хотелът е подходящ за дистанционна работа и е част от Beach&Work пакета на курорта.

Запознайте се с възможностите за ваканция в Албена тук!

Има значение кой и кога Ви информира! Последвайте нашите страници за бърза, достоверна и актуална информация във FacebookInstagramTelegramLinkedInYouTube.

Най-важните новини от туризма в България

Запознайте се с възможностите за рекламно и информационно присъствие в новинарския ни сайт ТУК – авторитетен и независим източник на информация!

Сподели публикацията