Първите туристи в Албена днес заемат своите места на прекрасния плаж в курорта
Slide
Slide

Албена. Румънските туристи, които пристигнаха у нас за Великденските празници, вече се наслаждават на прекрасното време в курорта „Албена“. Традиционно ваканционното селище посреща над 2 хиляди туристи за празника, но заради пандемията и ограниченията при пътуване сега те са по-малко.

Гостите от Румъния споделиха, че всяка година идват на почивка по Северното Черноморие. В Албена мерките се спазват и това ги кара да се чувстват сигурно, категорични са съседите ни.

В България днес официално започва летния туристически сезон

Други посочиха, че са ваксинирани и нямат притеснение. Пристигнали са, за да се наслаждават на почивката си у нас, на спокойствието си в курорта.

Най-нетърпеливите заеха своите места на първите поставени чадъри в комплекса пред хотел „Маритим Парадайз блу“. Традиционно много български туристи със семействата си също предпочитат Великден и Гергьовден да посрещнат в Албена.

Над 200 българи и румънци отседнаха в съседния ваканционен комплекс „Терма вилидж“ в Кранево за Великден. В хотелите са взети всички мерки за безопасна ваканция.

Има значение кой и кога Ви информира! Последвайте нашите страници за бърза, достоверна и актуална информация във FacebookInstagramTelegramLinkedInYouTube.

Най-важните новини от туризма в България

Запознайте се с възможностите за рекламно и информационно присъствие в новинарския ни сайт ТУК – авторитетен и независим източник на информация!

Сподели публикацията