Гледка от хотел Маритим Парадайз Блу, снимка проф. Стоян Маринов
Slide
Slide

Албена. „По всички компоненти на комплексния туристически продукт курортът е опънат като по конец за сезона. Чисти, маркирани и обозначени алеи. Перфектни зелени площи и цветни лехи. Подравнени и оборудвани с качествени съоръжения плажни зони. Безупречна хигиена, строги, но ненатрапващи се противоепидемични мерки във всички функционални помещения на посетения висококатегориен хотел Маритим Парадайз блу. Спретнат и гостоприемен контактен персонал“, заяви за Bgtourism.bg проф. Стоян Маринов, преподавател по туризъм в Икономически университет – Варна, който лично имаше възможност да се убеди в готовността на курорта за летния туристически сезон.

Румънски туристи хвалят Албена заради мерките за сигурност и чудесните условия за почивка

„Комплексът е на 101% готов за безопасен, здравословен, физически и духовно зареждащ туризъм на море. Първите чуждестранни туристи (румънци и германци), преодолели ограниченията по пътуването до Българското черноморие, се наслаждават на перфектни условия за в оазиса за ваканция- Албена“, добави експертът в родния ни туризъм.

Има значение кой и кога Ви информира! Последвайте нашите страници за бърза, достоверна и актуална информация във FacebookInstagramTelegramLinkedInYouTube.

Най-важните новини от туризма в България

Запознайте се с възможностите за рекламно и информационно присъствие в новинарския ни сайт ТУК – авторитетен и независим източник на информация!

Сподели публикацията