Снимки Диневи груп
Slide
Slide

Св. Влас. Над 50 суперавтомобила и спортни коли се очаква да застанат днес на старта на традиционното Премиум рали София – Свети Влас 2021.

Началото ще бъде поставено точно в 12.30 часа от Марина „Диневи“ в Свети Влас.

Спортната проява се радва на огромен интерес не само сред хората с бензин в кръвта, но и сред многобройните местни жители и туристи. Първите изпитания са драг и италианско преследване.

Свети Влас става новата рок столица на България за Джулай Морнинг

На предходния ден по време на официално организирана вечеря, за участниците ще се проведе брифинг, съобщават организаторите.

След нея всички екипажи ги очаква първото организирано парти в “Планет яхт клуб”.

Официалният старт, подкрепен от Примекс – гуми и сервиз, обещава зрелищно шоу за всички автомобилни фенове, съобщава eurica.me. Тазгодишният формат ще събере на едно място автомобили като супер спортното чудовище от Маранело Ferrari 488 Pista, предложението за удобно прекосяване на държави идващо от Уокинг, McLaren GT, както и уличният хулиган Mercedes G Class AMG Edition 1, като последните две са “Талисманите” на Сезон 2021, грижливо предоставени от автомобилния партньор на ралито: Eurolink.

Сийка Кацарова: Да се промени Наредба №7 за ваучерите за храна, за да се използват и за туризъм

Разнородните автомобили обещават интересни резултати и трудно предсказуемо рали. Доброто представяне пряко зависи и от доброто физическо състояние на пилотите, за което се погрижиха от XT Labs и застрахователна компания Asset Insurance.

Тазгодишният формат ще събере на едно място автомобили като супер спортното чудовище от Маранело Ferrari 488 Pista, предложението за удобно прекосяване на държави идващо от Уокинг, McLaren GT, както и уличният хулиган Mercedes G Class AMG Edition 1, като последните две са “Талисманите” на Сезон 2021, грижливо предоставени от автомобилния партньор на ралито: Eurolink.

Разнородните автомобили обещават интересни резултати и трудно предсказуемо рали. Доброто представяне пряко зависи и от доброто физическо състояние на пилотите, за което се погрижиха от XT Labs и застрахователна компания Asset Insurance.

След края на спортните етапи от първия ден, Екипажите ще финишират в Пловдив. Нажежената атмосфера през целия ден, дело на комбинацията от мирис на бензин, изгорели гуми и хиляди конски сили ще се охлади с любезното съдействие на ICE Vape в клуб Secrets, Пловдив.

На 27-и юни участниците ще финишират пред катедралата „Св. Александър Невски“ в София. Там организаторите обещават да е наистина зрелищно, тъй като се очаква да се видят над 150 суперавтомобили като Ferrari La Ferrari, Ferrari Enzo и Bugatti Chiron. Тогава Премиум Рали София – Свети Влас се срещне с международния формат OneLife Rally.

Има значение кой и кога Ви информира! Последвайте нашите страници за бърза, достоверна и актуална информация във FacebookInstagramTelegramLinkedInYouTube.

Най-важните новини от туризма в България

Запознайте се с възможностите за рекламно и информационно присъствие в новинарския ни сайт ТУК – авторитетен и независим източник на информация!

Сподели публикацията