Slide
Slide

Св. Влас. Най-големият купон за Джулай Морнинг на Черно море се очертава да бъде в Свети Влас – на плаж Venid Beach, намиращ се на пристанище Марина Диневи. Дългоочакваният изгрев на най-горещия месец в годината ще бъде посрещнат за първи път на това място с култови песни, огнено и светлинно шоу!

Емблематичната група „Сигнал“ и рок бандата „Фанданго“ се подготвят да изнесат една незабравима вечер! Градусът на настроението ще бъде вдигнато на макс от известните артисти Pacho & Pepo, както и от Stoyo (Стойчо Станчев) – страстен меломан и запален колекционер на грамофонни плочи. Той пуска музика още от 90-те години в клубове из България, Турция и Испания. Началото на програмата ще бъде дадено на 30 юни.

Билети можете да закупите онлайн от Bilet.bg.  Също и на място от Амфитеатър Арена – Диневи Ризорт – Свети Влас след 15 юни. Разгледайте офертите за настаняване ТУК.

Билети може да закупите от рецепцията на Хотел Палас – Марина Диневи или в деня на входа на събитието! Цена на билета – 30 лева.

Има значение кой и кога Ви информира! Последвайте нашите страници за бърза, достоверна и актуална информация във FacebookInstagramTelegramLinkedInYouTube.

Най-важните новини от туризма в България

Запознайте се с възможностите за рекламно и информационно присъствие в новинарския ни сайт ТУК – авторитетен и независим източник на информация!

Сподели публикацията