Виена, снимка Руслан Йорданов
Slide
Slide

Виена. Наградата на луксозната туристическа мрежа “Traveler Made” ® за най-търсена дестинация през 2021 г. отива във Виена, съобщават за Bgtourism.bg от Ойроком-ПР София, част от мрежата за международни връзки на Община Виена. В надпреварата за наградата „Най-предпочитана дестинация“ Виена се наложи над Цюрих, Япония, Нова Зеландия, Корея и Австралия.

Австрия премахва карантината за пристигащите от България с ваксина, с отрицателен тест или сертификат за преболедуване на COVID-19

Освен отличните предложения и условия за луксозен туризъм в австрийската столица, решаващ фактор за първото място в класацията е и активното участие на общинското предприятие „Виенски туризъм“. Дори по време на пандемията туристическото предприятие успя да използва успешно дългогодишния си опит в тази сфера и не е спряло да работи с пълна сила за развитието на града като туристическа дестинация, като влага креативност в бъдещи проекти за успешно рестартиране на туристическия бизнес. Изборът на най-популярната луксозна дестинация през 2021 г. е голяма чест и важен сигнал към силно търсената целева група луксозни туристи, които са от стратегическо значение за цялата дестинация, заявява директорът на „Виенски туризъм“ Норберт Кетнер.

Виена спечели дело срещу онлайн платформата Airbnb, Австрия премахна вечерния час и ограниченията за срещи на открито

Traveler Made ® е една от водещите мрежи в луксозната туристическа индустрия. Тя обхваща около 450 луксозни туристически агенции и 3500 тъй наречени „Луксозни туристически дизайнери“ в 71 държави, които са най-важните мултипликатори в сегмента на луксозните пътувания. „Виенски туризъм“ е партньор на тази мрежа от 2019 г. С избора за „Най-желана луксозна дестинация 2021 г.“ бяха оценени усилията на Виена да се позиционира като международна дестинация за луксозни пътувания и беше потвърдено, че градът предлага всичко, което луксозните туристи търсят: ексклузивност, уникалност и изключително високо качество във всички области. В избора за най-желана дестинация Виена се наложи над Цюрих, Япония, Нова Зеландия, Корея и Австралия. Допълнителна информация: www.travellermade.com

Има значение кой и кога Ви информира! Последвайте нашите страници за бърза, достоверна и актуална информация във FacebookInstagramTelegramLinkedInYouTube.

Най-важните новини от туризма в България

Запознайте се с възможностите за рекламно и информационно присъствие в новинарския ни сайт ТУК – авторитетен и независим източник на информация!

Сподели публикацията