Slide
Slide

Морските хотели под марката RIU Hotels and Resorts ще започнат да посрещат гости от 18 юни

Riu Hotels and Resorts започва поетапно да отваря хотелите си в България, съобщиха от компанията за bgtourism.bg. Първият от хотелите, който ще посрещне първите си гости след обявяването на извънредното положение в страната на 13 март, ще е Riu Pravets Golf and Spa Resort. Хотелът в Правец – само на 60 км от София, очаква своите посетители от 4 юни.
Припомняме Ви, че в продължение на месец се организираха обучения за служителите и обслужващия персонал в България. На практика бяха детайлно изучени и на практика приложени всеки протоколи за превенция и безопасност.

Тренировки в реална обстановка: Служители на RIU станаха туристи, за да се подготвят за работа в условия на COVID-19

RIU Hotels & Resorts, съвместно с Preverisk Group – международна консултантска компания, специализирана в съвети за безопасност и здраве, одит и обучение в туристическата индустрия, създадоха алманах от 300 страници – протоколи за превенция и безопасност в хотелите си.
След всеотдаен труд на всички отдадени на професията си служители на марката, поетапно започва отварянето на морските хотели и в България, които работят под марката RIU. Riu Helios Paradise в Св. Влас, Riu Helios Bay в Обзор ще посрещнат първите си гости за лято 2020 на 18 юни.

Хотел Риу Хелиос Парадайз е уникално съчетание от красиви борови гори и чист въздух, 5 басейна, 5 бара, 5 ресторанта, елегантен дизайн, удобства и развлечения за възрастни и деца, както и модерен СПА център.

СПА специалистите в Riu ще се грижат за здравето на гостите си с български продукти и природни богатства

24 часа All Inclusive услугите включват основен бюфет ресторант, 3 тематични бюфет ресторанта, предлагащи съответно най-доброто от азиатската, италианската и българската кухня и един a la cartе ресторант Sunrise – плажен бар през деня и с традиционни средиземноморски ястия, които се сервират вечер. Гостите могат да се насладят на селекция от местни алкохолни и безалкохолни напитки и разнообразие от коктейли на един от 5-те бара: Лоби бар, Бар Басейн, Лаунж бар, Караоке бар или плажен снек-бар. На разположение на гостите са 1 закрит басейн (220 m2) с хидромасажна зона и детска секция и 5 открити басейна: басейн с джакузи и хидромасажни легла (1 362 m2), втори басейн с мокър бар (1 215 m2), басейн за спорт и анимация (475 m2), детски басейн с водни пързалки (840 m2) и бебешки басейн, както и безплатни шезлонги и чадъри на плажа пред хотела и на басейните. Спа и уелнес центърът разполага със сауна и парна баня, както и с широка гама от масажи и козметични процедури. За гостите, които искат да останат във форма по време на почивката си, има безплатен фитнес, тенис корт (допълнително заплащане), многофункционално спортно игрище за мини футбол, баскетбол и волейбол, както и фитнес програма Riufit (аква аеробика, стречинг), тенис на маса, билярд (допълнително заплащане) и голямо разнообразие от дневна и вечерна анимация. Хотелът предоставя на своите гости безплатен WiFi интернет на цялата си територия и разполага с конферентен център и паркинг.

Изцяло реновирания през зимата на 2016/2017 година хотел Риу Хелиос Бей 4* предлага All Inclusive на разположение на гостите до полунощ. Основен бюфет ресторант с тераса и невероятна морска панорама, както и 2 тематични бюфет ресторанта, предлагащи испански специалитети и най-доброто от азиатската кухня. Испанският тематичен ресторант работи като снек бар през деня, където гостите могат да похапнат нещо леко край басейна. Селекция от местни алкохолни и безалкохолни напитки и разнообразие от освежаващи коктейли се предлагат на всеки един от четирите бара: Лоби бар, Бар Басейн с чил-аут зона, Лаундж бар или Караоке бар. Откритият басейн (600 м2) се намира между хотела и плажа и разполага с водни шезлонги, отделно джакузи, както и с голяма слънчева тераса с безплатни шезлонги и чадъри. Уелнес центърът разполага със закрит басейн с детска секция и предлага срещу допълнително заплащане сауна, парна баня и широка гама от масажи и козметични процедури. За тези, които искат да останат във форма по време на почивката си, има безплатен фитнес, тенис корт, многофункционално спортно игрище за мини футбол, баскетбол и волейбол, плажен волейбол, аква аеробика, водна топка, тенис на маса, дартс, билярд (допълнително заплащане) и голямо разнообразие от дневна спортна и вечерна развлекателна програма, планирана от нашия анимационен екип. Отделният детски открит басейн с водни пързалки и детската площадка ще зарадват най-малките гости, докато детски клуб „RiuLand” отговаря за тяхното приятно прекарване с нашите аниматори. 

Анимацията и в двата хотела ще съблюдава протоколите за безопасност. Детски клубове ше бъдат организирани на открито, под специални инсталирани тенти за сянка на децата. Приоритетно ще се организира спортна анимация на откиро на мултифункционалните терени, на игрищата за стречинг, на плажа.

И двата хотела са построени на границата между края на планината и началото на морската шир. Сутрин се усеща морският бриз, съпроводен с йодни пари, а през нощта планината допринася за чистия и свеж въздух. С грижа към своите гости, ние се постарахме да включим тези природни дадености в серия от сутрeшни дихателни упражнения.

За резервации:

* Riu Palace Sunny Beach, Riu Helios Paradise, Riu Helios Bay, Riu Helios
saleshelios@tts.bg /  T: +359 885 111 081
* Riu Pravets Golf and Spa

reservationspravets@tts.bg / T: +359 29024100

или on-line на:
http://riupalacesunnybeach.bg/

http://riuheliosparadise.bg/
http://riuheliosbay.bg/

http://riuhelios.bg/

https://riupravets.bg/

Разгледайте възможностите за рекламно и информационно присъствие в новинарски сайт №1 за туризъм в България ТУК

Сподели публикацията