Slide
Slide

Анталия. Турският курорт Анталия е сред любимите дестинации на българските туристи за почивка в чужбина през септември заради цените и качеството на туристическия продукт. От днес родни туроператори предлагат промоционални оферти за ваканция в Анталия. Още на 29 август много българи ще стегнат багажите си и ще отпътуват на юг, като са резервирали своята 7-дневна ол инклузив ваканция на цени от 257 евро на човек, а 5-звездни хотели предлагат оферти и на цени от 301 евро“, съобщават от Тез Тур България. Промоционалната оферта продължава и все още нашенци могат да си подарят качествена почивка на атрактивна цена чрез сайта на туроператора.

Бейзат Туналъ потвърди: Анталия е готова да предложи най-добрата и сигурна ваканция за българските си гости

“Много наши туристи вече са се убедили, че Анталия е богата с история земя, има една от най-добрите кухни и пейзажи, спиращи дъха, от плажове до планини. В Анталия летният сезон e все още в разгара си. Стотици български туристи продължават да се възползват от настаняване в ексклузивните ни хотели и от директните чартъри на ТЕЗ ТУР всяка неделя от София и Варна“, съобщават от централата на туроператора. От днес има и специални промоции за полетите на 29.08 и 12.09, които можете да разгледате ТУК.

Туроператорът предлага удобни разписания с националния авиопревозвач „Bulgaria Air“ и с „Gulliv Air”.

Туристи определиха едни от най-добрите хотели в света, ТЕЗ ТУР настанява своите гости в един от тях

Само сега, до 7 септември – включително, всяко първо дете до 12 години, настанено с 2-ма възрастни, ще пътува безплатно, като заплаща единствено летищни такси в размер на 79.00 EUR. Промоцията е валидна за полета на 12.09 с излитане от София и Варна за широка гама от хотели за семейна почивка.

ТЕЗ ТУР Ви препоръчва хотелските вериги RIXOS HOTELS, Gural Hotels, Kamelya Hotels, Armas Hotels, Amara Hotels и други.

Престижна хотелска верига от Турция се представи във Варна

Има значение кой и кога Ви информира! Последвайте нашите страници за бърза, достоверна и актуална информация във FacebookInstagramTelegramLinkedInYouTube, TikTok

Най-важните новини от туризма в България

Запознайте се с възможностите за рекламно и информационно присъствие в новинарския ни сайт ТУК – авторитетен и независим източник на информация!

Сподели публикацията