Slide
Slide

София. Туристи от цял свят ежегодно определят едни от най-добрите хотели в света. Това традиционно те правят с коментари и оценки в Tripadvisor. Сред ТОП 25 на хотелите за 2021 г. на класацията Travelers ‘Choice на Tripadvisor има и един хотел, който е част от портфолиото на Rixos Hotels, а туроператорът Тез Тур България изпраща своите гости именно на това специално и ексклузивно място, което през годините е преоткрито от много взискателни туристи, които ценят качеството! В класата на този хотел са се убедили много български туристи, това виждаме и от снимките, които ни потапят света на хотела от групата на Rixos в Белек.

RIXOS PREMIUM BELEK 5*

Хотелът по право се счита за един от най-добрите на брега на Анталия в Турция, а в годишната класация за най-добрите хотели в света е на завидното 11 място.

Основната характеристика: хотелът разполага само с настаняване във вили със самостоятелна зона, частни басейни и консиерж услуга Privé.

Гостите имат богат избор за настаняване в отделни вили

Това е високо бюджетен премиум хотел, широко известен и популярен и сред българските VIP туристи.

Избират го семейства с деца, групи туристи, двойки, които предпочитат неприкосновеността на личния живот.

През 2017 г. хотелската инфраструктура беше напълно актуализирана. От много години предлага богата кулинарна концепция, която отдавна е спечелила сърцата на гастрономите от цял свят.

Веригата Rixos Hotels е създадена през 2000 г. и предлага 5-звездно луксозно настаняване в 27 хотела в цял свят, 19 от тях се експлоатират като крайбрежни курорти.

ТЕЗ ТУР предлага продуктите на хотелската верига RIXOS в Турция, част от които: Rixos Premium Belek, Rixos Sungate, Rixos Premium Tekirova, Club Prive By Rixos Gocek и The Land of Legends Kingdom Hotel.

RIXOS PREMIUM TEKIROVA 5*

Един от популярните хотели за почивка на семейни двойки и семейства с деца. Разполага с много видове помещения, с възможност за настаняване на големи семейства с деца, водни пързалки, басейни, развлекателни анимационни програми. Разнообразие на храна, 6 А la carte ресторанта и тематични менюта.

Rixos Hotels е една от най-голямата хотелски верига в региона на Източното Средиземноморие, предлагаща луксозно настаняване на своите гости. Комфортно настаняване в модерна база, обслужване на най-високо ниво, просторни плажове, a la cart ресторанти с изискана кухня.

CLUB PRIVE BY RIXOS GOCEK 5*

Изключително луксозен хотел с пристанище и с възможност за наем на яхта!

Гостите, отседнали във вилите могат да използват инфраструктурата на хотел Rixos Premium Gocek 5*. Хотелът не приема гости под 13 години. Най-доброто място за сватбена церемония и меден месец. Безплатна разходка на яхта из луксозните заливи на Егейско море

Вили със собствен басейн. Безплатен трансфер от летището.

Ако искате да се потопите в света на RIXOS HOTELS, резервирайте още сега своята мечтана почивка през ТЕЗ ТУР!

Има значение кой и кога Ви информира! Последвайте нашите страници за бърза, достоверна и актуална информация във FacebookInstagramTelegramLinkedInYouTube, TikTok

Най-важните новини от туризма в България

Запознайте се с възможностите за рекламно и информационно присъствие в новинарския ни сайт ТУК – авторитетен и независим източник на информация!

Сподели публикацията