Slide
Slide

Анталия. Генералният представител на Тез Тур за България Бейзат Туналъ покани мениджърите на партньорски агенции на информационна обиколка по Южното крайбрежие на Турция в Анталия, за да им покаже мерките за безопасност и грижите, които полагат хотелите за сигурността на своите гости.

При пристигането ни в Анталия бяхме изключително любезно посрещнати от представители на Тез Тур, които ни отведоха до хотела, в който бяхме настанени. Направи ни силно впечатление, че ситуацията на локдаун в Турция по никакъв начин не се отразява на чужденците и почиващите в хотелите.

В Анталия цари пълна тишина и спокойствие. Чужденците могат да се движат спокойно, а при проверка от страна на местните власти, трябва само да покажат паспорт и ваучер за настаняване. По пътищата се правят проверки за спазване на мерките„, разказа Бейзат Туналъ.

Тез Тур планира 11 чартъра до Тунис с чудесна програма, първият е на 18 май

Бейзат Туналъ

Той посочи, че част от хотелите са отворени и имат пълна готовност за посрещане на гости. Останалата част ще отвори веднага след премахването на ограниченията. В повечето хотели като Paloma Finesse, Miramare, NG Phaselis Bay, Ali Bey Resort, Titanic Mardan Palace, Barut Arum и др. са взети всички противоепидемични мерки.

Персоналът носи маски и ръкавици, а също така са ваксинирани.

Прави се дезинфекция постоянно и навсякъде.

Изключително добро впечатление прави, че всички прибори, както и други често използвани предмети, са в еднократни опаковки. Това показва, че са предприети всички мерки срещу COVID-19 и

хората могат да почиват без притеснение.

Регистрацията на рецепция е много добре организирана – всеки клиент се посреща самостоятелно, дезинфекцират се куфарите и се настанява във фоайето докато се изчаква да бъде настанен в хотела. На входа на ресторантите има термокамери за измерване на температурата, затворените помещения са преградени, за да няма струпване между масите.

При шведската маса храната се поднася единствено и само от персонала на хотела, като отново приборите са запечатани в опаковки за еднократна употреба. СПА-центровете работят, в някои хотели приемат гости само с резервация и повече от двама не се допускат в сауните, в парните бани и в масажните стаи. След всеки посетител помещенията се дезинфикцират и проветряват.

Плажовете и басейните са отворени изцяло,

детските клубове работят частично. Провеждат се и различни екскурзии като автобусите са снабдени с дезинфектанти и хората вътре са задължително с маски“, добави Туналъ.

На място той се увери, че Анталия е готова да предложи най-добрата и сигурна ваканция за българските си гости. През годините регионът се утвърди като една от най-предпочитаните дестинации за туристи от цял свят заради атрактивните цени и високото качество в ол инклузива.

Планирайте сега своето слънчево бягство до Тенерифе през есента, Тез Тур ще има директни полети от София

Турция показва огромно желание по-бързо да излезе от ситуацията с коронавируса и час по-скоро отново ежедневно да да посреща огромния брой туристи. Сега е моментът да разгледате забележителностите на тази част от Турция без опашките и тълпите пред различните обекти.

Анталия е едно вълшебно място, където в момента може да се насладите на слънчеви дни, топло море, прекрасно подготвени за ковид мерките хотели, където ще Ви залеят с грижа за Вашата спокойна и приятна почивка. Препоръчваме на българските туристи да посетят това приказно място, където гарантираме, че могат да се чувстват напълно спокойни и да се отдадете на пълноценна почивка„, добави генералният представител на Тез Тур за България Бейзат Туналъ.

Има значение кой и кога Ви информира! Последвайте нашите страници за бърза, достоверна и актуална информация във FacebookInstagramTelegramLinkedInYouTube.

Най-важните новини от туризма в България

Запознайте се с възможностите за рекламно и информационно присъствие в новинарския ни сайт ТУК – авторитетен и независим източник на информация!

Сподели публикацията