Slide
Slide

Балчик. Информационен тур в първата по рода си в България трюфелна ферма, създадена като туристическа атракция, организира гурме приключенски тур за туроператори и туристически агенти. Една от най-новите атракции за туристи, намираща се край Балчик, ще предложи на своите гости кратка беседа с ароматен липов чай. На гостите ще бъдат представени кучетата-търсачи на домакините, както и ще получат любопитни факти за трюфелите, съобщават организаторите за Bgtourism.bg.

След краткото посрещане туроператорите ще се отправят на истински лов за скъпоценния гурме деликатес. Ще видят реална демонстрация на лова и ще разберат за най-ценните практики при обучаването на кучета търсачи на трюфели.

Гора край Балчик привлича туристи с гастрономически диаманти

Приятната разходка из гората ще продължи в уютния кът за гости, който във фермата са създали. Всички ще имат  възможността да дегустират различни висококачествени трюфелни деликатеси произведени от домакините, в комбинация с чаша вино.

Информационният тур ще се проведе на 15 май от 11 часа и ще продължи 90 минути.

Записването става на телефони 0894 447 860 –Димитър Димитров, 0882 643 538 – Петя Статева, или на имейл office@truffle-hunting.bg.

Има значение кой и кога Ви информира! Последвайте нашите страници за бърза, достоверна и актуална информация във FacebookInstagramTelegramLinkedInYouTube.

Най-важните новини от туризма в България

Запознайте се с възможностите за рекламно и информационно присъствие в новинарския ни сайт ТУК – авторитетен и независим източник на информация!

Сподели публикацията