Големите събития и празничното изпращане на залеза всеки ден се отбелязват на централния площад Ал Уасл Плаза в изложбеното градче.
Slide
Slide

Дубай. Посетителите на павилиона на България на световното изложение „Експо 2020“ в Дубай днес имаха възможност да получат безплатно списанието на Bgtourism.bgDestinations – ultimate guide for your holiday. Новият брой на годишно издание е 128 страници, на български и английски език, и разкрива възможностите за туризъм в страната ни.

На корицата на тазгодишното издание е морската ни столица Варна, която отбелязва 100 години от обявяването на града за морски курорт, а през 2022 г. ще отбележи 50 години от откриването на Златното съкровище. Ексклузивно интервю за списанието специално е дал Н.В. Цар Симеон II. Читателите могат да открият интересни публикации не само за българските морски курорти Албена, Златни пясъци, Слънчев бряг, Св.св. Константин и Елена, но и за дестинации като Стара Загора, Созопол и др.

Списанието на Bgtourism.bg вече e и във VIP салоните на морските ни летища

На страниците на списанието присъстват утвърдени 4 и 5-звездни хотели в София, Пловдив, Сандански, Велинград, Боровец, Слънчев бряг, Златни пясъци, Кранево, Св. Влас, Обзор, Сапарева баня, с.Топола (Каварна). Списанието се разпространява безплатно в България и на ключови места и събития в чужбина.

Планирано е на павилиона да се раздава и по време на предстоящи събития до края на март 2022 г. с цел популяризиране на България като целогодишна дестинация за висококачествен туризъм.

Първите посетители днес с голяма радост приеха подаръка да притежават изданието, което им дава интересна и полезна информация за страната ни.

Сподели публикацията