Летище Бургас
Slide
Slide

Варна/Бургас. Новият брой на списанието на Bgtourism.bg – Destinations – ultimate guide for your holiday, вече е във ВИП салоните на морските ни летища. Всички пътници, които имат достъп до ВИП зоните на летищата във Варна и Бургас, чийто концесионер е „Фрапорт Туин Стар Еърпорт Мениджмънт“ АД, вече имат възможност да разгледат книжното издание в комфотна обстановка докато очакват своя полет.

Пътниците ще получат интересна и актуална информация за възможностите за туризъм в областите Варна и Бургас. На корицата на тазгодишното ни издание е морската ни столица, която през 2022 г. ще отбележи 50 години от откриването на Златното съкровище (Варна – градът пазител на най-старото злато).

Гостите на ВИП салоните ще научат любопитна информация за културната програма на морската ни столица, за курортите Златни пясъци и Св. св. Константин и Елена. В изданието място намират и другите два големи курорта в страната – Албена и Слънчев бряг. Сред акцентите на броя е дестинация Созопол.

Списанието на Bgtourism.bg с премиера на мюзикъла „Цар Лъв“ в Държавна опера – Варна

Онлайн изданието може да бъде разгледано ТУК!

Списанието се разпространява безплатно и вече достигна до министерства, посолства, общини, авиокомпании, хотели, туристически забележителности, до офиси на туроператори и туристически агенции, екскурзоводи, търговски обекти. Стотици читатели от цялата страна също ни писаха, за да се сдобият с годишното списание на Bgtourism.bg. Куриер им достави напълно безплатно списанието на посочения домашен или служебен адрес. Двуезичното издание – на български и английски език, дава възможност то да бъде разпространено не само на ключови места и на големи събития в страната, но и в чужбина. Част от тиража вече е в Дубай за ЕКСПО 2020.

Новият брой на списанието на Bgtourism.bg от днес е на световното изложение „Експо 2020“ в Дубай


Новият брой ще достигне и до първия за годината турнир по тенис от Големия шлем Australian open!

Сподели публикацията