Slide
Slide

Варна. Варна е на корицата на новия брой на списанието на Национална информационна агенция Bgtourism.bg – Destinations – ultimate guide for your holiday, което излезе от печат. Дестинацията присъства по случай предстоящата 50-годишнина от откриването на Златното съкровище, както и по случай 100 години от обявяването на морската ни столица за курортен град. Варна представя и своите големи курорти в близост Златни пясъци и Св.св. Константин и Елена. Читателите ще открият ексклузивно интервю на броя с Н.В. Цар Симеон II, който пред автора Кристиан Иванов споделя за любовта му към родината си, на която Цар Борис III го е научил.

Списанието разкрива много интересни истории и красиви дестинации у нас и в чужбина. Енчо Господинов е сред авторите на втория брой с чудесната си публикация за курорта „Албена“.

Читателите ще имат възможност да се потопят във впечатляващата лична история на екскурзовода Ина Тонина, както и да прочетата специални интервюта с Лъчезар Тодоров – изпълнителен директор на „Тера Тур Сервиз“ ЕООД, Чила Мезоси – генерален секретар на Европейската СПА Асоциация, Даниела Димова – директор на Театрално-музикален продуцентски център Варна – Драматичен театър „Стоян Бъчваров“ и Държавна опера Варна, както и с Дейвид Леви – председател на Европейско-арабската търговска камара и др. По традиция Кремена Генчева е изготвила специална кръстословица на тема туризъм. Списанието се разпространява безплатно. То е 128 стр., двуезично – на български и английски език. Голяма част от тиража ще отпътува за европейски и азиатски държави, които проявават интерес да го разпространяват. У нас общини, хотели, туристически забележителности, обекти и бизнеси, свързани с туризма ще получат списанието.

Има значение кой и кога Ви информира! Последвайте нашите страници за бърза, достоверна и актуална информация във FacebookInstagramTelegramLinkedInYouTube, TikTok

Най-важните новини от туризма в България

Запознайте се с възможностите за рекламно и информационно присъствие в новинарския ни сайт ТУК – авторитетен и независим източник на информация!

Сподели публикацията