Slide
Slide

Варна. Зрителите на мюзикъла „Цар Лъв“ – продукция на Държавна опера – Варна с режисьор Петко Бонев, тази вечер бяха приятно изненадани като получиха списанието на Bgtourism.bgDestinations – ultimate guide for your holiday. Хартиеното издание се разпространява безплатно в страната и чужбина, а онлайн версията може да бъде разгледана тук. Голяма част от тиража на битуковото списание за бизнес и туризъм достига до крайните потребители на значими и интересни събития.

Варна е на корицата на новия брой на списание Destinations – ultimate guide for your holiday

В новия брой специално място е отделено на културния туризъм. Даниела Димова – директор на Театрално-музикален продуцентски център Варна – Драматичен театър „Стоян Бъчваров“ и Държавна опера Варна, споделя за богатата културна програма на морската ни столица, а читателите могат да се запознаят с най-интересните дестинации и възможностите за туризъм не само във Варна, но и в страната и чужбина.
Две от зрителките бяха особено щастливи, защото не само получиха списанието, но и се снимаха с известния актьор и режисьор Стоян Радев (виж снимката най-горе), току-що завърнал се от успешно турне в София с юбилейната постановка за 100-годишнината на Варненския драматичен театър „Тютюн“ по Димитър Димов на режисьорката Бина Харалампиева, където той изпълнява ролята на Фон Гайер.
Сподели публикацията