Жулиета Серaфимова получи наградата в категория "Личност на годината в туризма"
Slide
Slide

София. Най-добрите в туризма за 2020 г. бяха отличени в първото издание на Годишните награди за туризъм на списание „Destinaitons – ultimate guide for your holiday“ и Национална информационна агенция Bgtourism.bg. Те работиха всеотдайно и отговорно, истински професионалисти! Ежедневно сме в контакт с всички сфери на туристическата индустрия. Затова решихме без номинации, без гласувания и без такси за участие, а само с аргументация на база положен труд и резултати да обявяваме нашата селекция от шампиони в туристическата индустрия. И колкото повече са аргументирани наградите, толкова по-голям авторитет и тежест имат отличията.

Традицията ще бъде всички наградени да получават своите отличия лично и неочаквано. Признанието към всички носители на наградите в осемте категории бе високо оценено от редица експерти, които обичат туризма и работят за неговото развитие със сърцето си. Призът в категория „Личност на годината в туризма“ получи генералният мениджър на Гранд Хотел Милениум в София – Жулиета Серафимова, която е един от най-последователните и успешните лидери в българския туризъм, а през тази година доказа за пореден път своя професионализъм с новооткрития грандиозен петзвезден хотел в сърцето на столицата.

Wizz Air е авиокомпания на годината в България

Тез Тур България получи наградата за Туроператор на годината. „За нас е чест да бъдем наградени за „Туроператор на годината“ в България от страна на Национална информационна агенция Bgtourism.bg и списание „Destinations – ultimate guide for your holiday“. Много благодаря за оценката лично на Руслан Йорданов и на екипа му за искреността и признанието. С всяка година се стремим да развиваме нашия бранд и да разширяваме аудиторията си в България. Тази година беше най-трудният период за туризма в целия свят. Имаме клиенти, които дори в тези трудни времена не се отказват от услугите на TEZ TOUR. Тази награда посвещавам на тях – на нашите скъпи клиенти и партньори!“ – сподели г-н Бейзат Туналъ – генерален представител на TEZ TOUR за България.

Riu Hotels & Resorts са обявени за хотели на годината в България

„За Български съюз по балнеология и СПА туризъм е чест да бъде носител на първата награда „Организация на годината“ на сп. „Destinations – ultimate guide for your holiday“ и Национална информационна агенция bgtourism.bg!
Наградата е високо признание за професионализъм, но и отговорност към каузата ни – да отстояваме правата на СПА индустрията в България и да превърнем страната ни в предпочитана целогодишна дестинация за качествен здравен туризъм!“, съобщиха от организацията.
Наградата бе връчена на председателя на Български съюз по балнеология и СПА туризъм Сийка Кацарова лично от собственика на bgtourism.bg и издател на списанието Руслан Йорданов.
„Българският съюз по балнеология и СПА туризъм реализира политики и събития, изпълнение със стойностно съдържание, и доказа, че може да бъде истински мост между държавата, бизнеса и потребителите. В лицето на организацията държавата има експерти, които имат национално и отговорно поведение, което задава хоризонтите за развитието на здравния туризъм“, заяви Йорданов.

Собственикът на Замъка Георги Тумпалов получи наградата за туристическа забележителност на годината

„Българският туризъм има своите добри примери – те са много и трябва да бъдат посочвани и поощрявани, както в този конкурс, така и във всички останали. Нашата мисия винаги е да бъдем истински приятел на българския туризъм, а аудиторията ни – да бъде информирана коректно с най-важните новини. Благодаря на многобройните ни читатели и партньори, че оценяват усилията ни и ежедневно получаваме благодарствени писма и обаждания от цялата страна. Това ни дава основание и сила да продължаваме по пътя, по който вървим!“, добави собственикът на Bgtourism.bg Руслан Йорданов.

Разгледай списанието на bgtourism.bg

Най-важните новини от туризма в България тук

Запознайте се с възможностите за рекламно и информационно присъствие в новинарския ни сайт ТУК – доказан, актуален, авторитетен и независим източник на информация!

Сподели публикацията